Szekeres Viktor

Élő tigris és a Királyság a The Walking Dead 7. évad új előzetesében

Nem sok mindent mernek mutatni a The Walking Dead új előzetesében.

Újabb előzetest kapott a The Walking Dead október 23-án kezdődő hetedik szezonja, hiszen a legtöbb szereplő képernyőn való feltűnése komoly spoiler lenne. Azért akadnak olyan figurák, akiket minden további nélkül bevághattak a lent látható promóban, például Morgant, aki érdekes szerzetekbe borlik útja során.


A népszerű zombisorozat új évada az amerikai sugárzást követően 24 órán belül a magyar FOX csatornán is látható lesz, ahogy ezt már megszokhattuk. Természetesen a további epizódok is az amerikai adásnapokhoz igazodnak majd, hiszen a FOX stratégiája, hogy kiemelt sorozatait minden országban egyszerre mutatja be, így a The Walking Dead legújabb epizódjai is szinte azonnal megérkeznek hazánkba, magyar szinkronnal. A korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is 16 epizód kerül majd sugárzásra két részletben - a második adag várhatóan februárban kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #3
    Vmilyen oknál fogva tökre hidegen hagy ki esik ki... igazából egyikük sem nélkülözhetetlen.
    Mondjuk Glent elég elfogadhatatlan módon mentették meg az előző évadban (amikor "leették" róla a haverját), ott meg kellett volna purcannia.

    Furcsa hogy ennyire ébren lehet tartani a népet ezzel a "ki fog meghalni" trükkel...
  • kalapos01 #2
    Ööö, július 13-i az első bejegyzés, ahol konkrétan leírják, hogy ki halt meg, és ezt azóta többször is megerősítették. És nem köhögött el semmit két szereplő haláláról senki, csak nem tudsz szöveget értelmezni. Vagy nem az interjút olvastad, hanem azt, hogy valaki mit gondolt egy interjúról.
  • Ender Wiggin #1
    Elég jól csinálják. Még mindig csak tippelgetés megy. 2 hónapja még azt matekozták ki, hogy Glenn és Abraham megy, most éppen Glenn és Maggie a nyerő páros. Mert azt valahogy elköhögte valamelyik producer, hogy két szereplőnek annyi...