Szekeres Viktor

A TV2 elismerte gigaprodukciójának bukását

A TV2 műsorváltozást jelentett be, ami a hétköznapjait érinti.

Hiába a hatalmas befektetés, a Star Academy című énekes valóságshow mondhatni a kutyát sem érdekelte - legalábbis a bentlakásos komponens. Éppen ezért a TV2, hogy mentse a menthetőt, és az alacsony nézettség ne tegye tönkre még jobban a hátköznap estéit, kései időpontra száműzte a reality napi összefoglalóit.

A TV2 hétköznap estéi szeptember 19-től úgy fognak kinézni, hogy 18:00-tól kezd a Tények, majd ezt 19:25–től követi a viszonylag jól teljesítő Ezek megőrültek!, ami után 20:40-től minden nap a csatorna új sorozata, A szultána lesz látható, hogy a Star Academy adott napi összefoglalója 21:50-kor következzen. A szultána keddi premierjét a TV2, talán épp ezért, vasárnap este a Sztárban sztár után meg is ismétli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirBubu #3
    amúgy a címválasztás még jó is lett, Star (Wars Jedi) Academy :)
  • Laza #2
    A felvásárlás után úgy ki kellett volna b@szni arról a csatornáról mindenkit, mint a szart ....... de tényleg, nem veszik észre, hogy az arcokat sem bírják, akikkel fut a csatorna? Úgy csinál a TV2, mintha bazi nagy sztárok lennének a kezében, aztán meg senkit nem érdekelnek.
  • gyurikahh #1
    És aki 22:00kor a való világot nézi??? Így még jobban lecsökken a nézettség... Elcseszett egy döntés ez... (igen tudom, agyromboló az összes ilyen műsor...)