Szekeres Viktor

18+: Gyomor kell a patkányok elterjedéséről szóló dokumentumfilm előzeteséhez

Morgan Spurlock új filmjének előzetese elég durvára sikeredett.

Új dokumentumfilmet készített Morgan Spurlock. Az ismert rendező a horrorisztikus Ratsben New York City alá merészkedik, hogy feltérképezze a patkánypopulációt, illetve a rágcsálók elterjedésének valós veszélyeinek is utánajár a világ több nagyvárosában. A Robert Sullivan bestsellere nyomán készített filmet a Torontóban megrendezésre kerülő filmfesztiválon mutatják be, hogy október 22-én a Discovery Channel hozza el a tévés bemutatót.


A dokumentumfilmest a többség 2004-es McDonald's-os filmje, a Super Size Me alapján ismeri. Ez volt az a film, ami azon kevés doksik közé tartozott, melyek anyagilag is nagyon sikeresek lettek - világszerte 20 millió dollár folyt be a vetítésekről. Spurlock későbbi próbálkozásaival meg sem tudta közelíteni első filmje sikerét, a Where in the World Is Osama Bin Laden?, POM Wonderful Presents: The Greatest Movie Ever Sold, a Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope és a Mansome összesen nem termelt egymillió dollárt Amerikában. Azonban az általa pár éve készített koncertfilm, a One Direction: This is Us világszerte majdnem 70 milliót bevételezett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    Szerintem inkább büszkék lehetünk a patkányokra, hogy emlős létükre a világ egyik legsikeresebb faja lettek :D.

    Arra, hogy mocskosak, és mindenfélét terjesztenek, pedig csak azt tudom mondani, hogy ...az ember mocskában élnek... Alkalmazkodtak.
    Legalábbis ha jól tudom, a gusztustalan csatornarendszer nem egy természetes képződmény, amit mint fakultatív élettér, csak az alávaló fajok választanak... :D
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2016.09.16. 18:23:48