Szekeres Viktor

Zseniális új előzetest kapott az év legjobban várt scifi-sorozata

Új előzetest kapott a Westworld.

Egyre jobb és jobb előzetesek készülnek az október másodikán az HBO-n bemutatásra kerülő Westworldhöz, mely sorozatot mi is az amerikai premierrel egy időben láthatjuk. A Westworld készítője Lisa Joy és az a Jonathan Nolan - utóbbi Christopher Nolan filmjeinek rendszeres forgatókönyvírója, s aki64 éve kóstolt bele a tévézés világába A célszemély (Person of Interest) című krimisorozattal.


A sorozat alapjául szolgáló hetvenes évekbeli Michael Crichton által rendezett scifi története a jövőben játszódik és egy olyan szolgáltatás áll a középpontjában, mely révén szenzációs nyaralási lehetősége nyílik meg az emberek számára, akik az általuk kiválasztott korban tölthetnek el néhány kellemes napot. Mindezt jelmezbe öltöztetett androidok biztosítják számukra, azonban idővel egyre több a meghibásodást észlelnek köztük és a robotok elkezdenek öntudatra ébredni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vata111 #3
    Az eredeti film Yul Brinnerrel sem volt egy nagy szám. Mondom ezt úgy, hogy láttam vagy négyszer moziban anno. Hogy ezt is újra előkaparták, jellemzi igazán a filmes körökben manapság dúló fantáziaszegénységet (tisztelet a kivételnek, mert az is van azért szerencsére).
  • oritomi #2
    Örüljünk hogy nem kegyetlen jelzőt kapott.Bár úgy látom fejlődőképes mert szokta váltogatni ezeket a szavakat,csak azt nem tudom hogy véletlenszerűen írja a címekben vagy van egy sablon hogy ma ez,holnap az...
  • Ender Wiggin #1
    Mitől zseniális? Nem inkább brutális? Amúgy aztatat a régit Crichton is írta, nem csak rendezte...(mielőtt lehidalnánk Nolantól).