Szekeres Viktor

A magyar mozizókat jobban érdekelte a gagyi, mint a jó film

A mestergyilkos – Feltámadás második hete a legnézettebb film itthon.

Szeptember úgy tűnik, hogy nálunk is lassú hónap lesz mozis szempontból, ugyanis A mestergyilkos – Feltámadás immáron második hete a legnézettebb film annak ellenére, hogy nem ér el kiemelkedő eredményt. Ezúttal több új filmet is bemutattak idehaza, azonban egyik sem érdekelt annyi embert, hogy Jason Statham akciózását megszoríthassák. Több, mint 16 ezer néző nem tévedhet?

Tom Hanks ide vagy oda, az amerikai téma miatt a Sully - Csoda a Hudson folyón csak 14 378 magyar mozgatott meg, ami kifejezetten gyenge eredmény egy ilyen kaliberű alkotástól. A Kilenc élet című Kevin Spacey-film, melyben a színész karakteréből macska lesz, 60 moziban indult el és 11 663 nézővel a hétvégi toplista hatodik helyét szerezte meg, míg a Meryl Streep és Hugh Grant főszereplésével készített Florence – A tökéletlen hang 23 mozis premiert kapott, amire 7 856-an voltak kíváncsiak, s mindez a nyolcadik helyre volt elegendő hétvégén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #5
    Annak a filmnek pont nem az volt a lényege te szerencsétlen.
  • aru #4
    A Statham féle akciófilm azt adja amit sejt az aki megnézi így nem csalódhat. Ellenben ez a Sully ez mi a retek? Vagy ez a kilenc élet izé amit moziműsorban sem látok...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.09.18. 02:12:04
  • Zombee #3
    Statham igazi Zs kategóriás sztár. Nem is értem, miért nem eleve DVD-re készülnek a szarjai, mint Van Damme vagy Steven Seagal esetében.
  • Wittgen #2
    Engem pl hidegen hagy egy olyan film, amiben az érdemi rész kb 5 perc - Denzel W. filmjében sem volt hosszabb a kényszer leszállásos jelenet.
  • grebber #1
    Statham mindig fasza akciófilmeket tol. A debil amcsiknak meg már csak a beöltözös hősök a menők láthatólag
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.15. 22:08:11