Szekeres Viktor

Megvan az új Predator főszereplője?

Benicio Del Toro lehet a legújabb Predator-film főszereplője.

A Deadline értesülései szerint az Oscar-díjas Benicio Del Toro tárgyal a 20th Century Fox stúdióval, hogy a Ragadozó (Predator) rebootjának főszereplője legyen - a színészt mostanság olyan scifi-akciófilmekben láthattuk, mint A galaxis őrzői vagy a Star Wars: Az ébredő Erő. A film premierje még messze van, a bemutatót 2018. február kilencedikére lőtték be, a majdani Valentin-hétvégére. Ami egyébként azt is jelenti, hogy elég kemény konkurenciával kell majd szembenéznie a horror-scifinek, hiszen ekkor kerül mozikban A szürke ötven árnyalatának harmadik része, valamint a Warner animációs stúdiójának új terméke is.

Az új Predator-film átdolgozásán, újragondolásán a Vasember 3 és a Halálos fegyver forgatókönyvírója, Shane Black dolgozott Fred Dekkerrel, s előbbi a rendezést is elvállalta. Amivel remélhetőleg jól járunk, hiszen az egyik producer a forgatókönyv nagy részét olvasta is, és zseniálisnak, no meg szórakoztatónak tartja az új megközelítést - sőt, egyenesen odáig merészkedett, hogy kijelentse, hogy a nézők is azt fogják mondani a film láttán, hogy annál szórakoztatóbb módon nem is lehetett volna megújítani a franchise-t.

Ha elkészül a film, akkor az a 6. Predator-jelenés lenne a mozikban, hiszen az 1987-es és 1990-es klasszikusokat előbb két Alien Vs. Predator film követte 2004-ben és 2007-ben, majd az Antal Nimród-féle Predators 2010-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #12
    bezony, nem pankrátor volt. Kevin Peter Hall volt a neve, és nem sok köze volt a pankrációhoz. Viszont tényleg baromi jó volt a mozgása.
  • Ender Wiggin #11
    Ha rebootnak hívják, akkor te hiába magyarázod, hogy nem az (sőt a Nimród Antal-félét is rebootnak hívta az amerikai sajtó). És milyen pankrátorról beszélsz? Hall sosem volt pankrátor. Az egyetlen szereplő az első részben aki pankrátor volt, Jesse Ventura, aki Blaint játszotta.
  • AZUL #10
    ami nagyon hiányzott eddig az 1-2 óta az a ragadozó mozgása, amit nem tudtak átültetni a többi részbe... az nagyon jól csinálta az egykori pankrátor... mintha kicsit olyan lassított felvételben mozgott volna. a több filmben túl emberi volt a mozgása...
  • AZUL #9
    amúgy erős a gyanúm, hoyg könyvben a 3. rész cselekményét fogják ötvözni saját (Shane Black) ötletével... ami könyveb egészen jó volt, ugye ott Dutch öcsköse viszi a prímet... és kevesen tudják, de Shane Black szerepelt is az eredetiben s azóta sok filmben mellékszerepelt, de inkább írta a forgatókönyveket... elég nagy sikerrel... és már rendezett is... azért ő meg Fred Dekker nálam már szinte garancia, hoyg szart nem raknak össze...;)
  • AZUL #8
    nincs igazad... mármint a reboot témában... a Nimród féle azis alternatív szál az egy után... a kettő Gloverrrel egyértelműen folytatás... a két AVP film egymást követik időben, szinte azonnal tehát egymás folytatásai... az AVP1 időben, térben, univerzumban simán betehető az eredeti univerzumába, igaz utalás benne nincs, hoyg volt már ilyen...

    és maga Shane Black is lenyilatkozta, hogy az első rész vonalát követi... a ragadozó mindig módosult eddig is... sosem volt két egyforma, még fegyverzetben sem...

    én nem félek tőle, nekem a Nimród féle bejött nagyon, jó hangulatú, jó cselekményvezetésű volt, bár a zakkant négeres vonalat egy az egyben kihagyhatták volna ott laposodott kicsit... tetszett hoyg pl utalások voltak az eredeti filmre... zene, lény (ami elé kiküldték a dokit nyúlnak... és pont LF szedte le... ugyanis kevesen tudják, de az volt az eredeti JCVD által mozgatott eredeti predator, tetszett, hoyg hihetőbbek voltak a karakterek, építettek a részletekre, eredeti cselekményszálaira, karaktereire.... bár azt kevesen veszik észre... kifejezetten jó film volt, s ha mégegyszer ennyi pénz lett volna, most sokan ódágat zengenének a filmről...)

    szóval én várom...
  • Vata111 #7
    Viszont igencsak játszott a Sicarioban, ami valljuk be kicsit jobban sikerült film, mint a cikkben felsoroltak.
    A fickó amúgy a cégünktől nemrég rokkantnyugdíjba kényszerült munkavédelmisünk kiköpött mása, ezért külön figyelemmel kísérem a pályafutását...
  • Ender Wiggin #6
    Nemcsak a fenti cikk, de a külföldi források is rebootként emlegetik. Sőt, "konkrétan" még magát a ragadozót is másmilyennek fogják megcsinálni, mint eddig volt (erre aztán végképp nincs szükség). És ha szigorúan abból indulunk ki, hogy a filmek egymás folytatásai voltak-e, akkor már az AvP 1-2 meg a legalább olyan fos Predators is rebootnak számított.
  • Jawarider #5
    lefosom h. ki szerepel benne csak könyörgöm legyen már egy jó Predator film.
  • Zombee #4
    Jáj. Del Toronak volt egy nyúlfarknyi szerepe A galaxis őrzőiben, és nem szerepelt Az ébredő erőben. Majd a 8. részben játszik.
  • AZUL #3
    ezt konkrétan egyszer sem még... sőt ez sem az lesz mert az első film folyamatát viszi tovább, tehát alternatív szál...