Szekeres Viktor

Újabb menő autók lepleződtek le a Transformers 5 forgatásának lesifotóin

Folytatódott a The Last Knight forgatása, ami persze újabb fotókat jelentett.

Még mindig Angliában forgatja Michael Bay az ötödik Transformers-mozifilmet, a Transformers: The Last Knightot, mely valószínűleg itthon Az utolsó lovag alcímet fogja kapni. Sőt, nemcsak hogy Londonban, hanem az angol főváros utcáin, így boldog-boldogtalan lefényképezhette, hogy épp milyen autókkal rögzítenek jeleneteket. Szerencsére ezúttal nem csak Űrdongó alteregóját lehetett látni.

Klikk
ide! Klikk
ide!
Klikk
ide! Klikk
ide!

A Transformers-univerzum filmjei a mostanir észtől másképp készülnek el, mint eddig, legalábbis, ami a forgatókönyveket illeti. A Paramount stúdió ugyanis egy írószobát hozott létre abból a célból, hogy megalkosson egy Transformers-univerzumot. Ennek az írószobának Akiva Goldsman volt a vezetője, s olyan tagjai voltak, mint Robert Kirkman, a The Walking Dead-képregény megalkotója, Jeff Pinkner, a Fringe és a Lost című tévésorozatok írója, Zak Penn, aki több Marveles képregényfilmet is jegyzett, illetve Steven S. DeKnight, aki ugyancsak a tévés világból érkezett, s olyan szériák vezető írója volt, mint a Spartacus vagy a Daredevil.

A tervek szerint az együttműködés gyümölcseként megszült sztorit a Transformers 5-höz Akiva Goldsman öntötte volna forgatókönyves formátumban, azonban a Paramount úgy döntött, hogy ezt a feladatot másra bízza, ugyanis az Oscar-díjas írót két további franchise írószobájának vezetésével bízta meg - egyrészt a G.I Joe-éval, másrészt a Micronauts-filmével. A lépésnek köszönhetően a Transformers ötödik részes forgatókönyvének megírása Art Marcumra, Matt Hollowayre és Ken Nolanre hárult - előbbi kettő korábban a Vasemberen dolgozott, utóbbi pedig például a Sólyom végveszélyben című Ridley Scott-filmen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Mellé bevehetik a G.I. Joe-t is, ha már volt velük képregényes crossover, és annyira talán még nem is lennének sztoriidegenek.
  • wraithLord #1
    Kellene csinálni egy Fast and Furious - Transformers crossovert, akkor évi két film le van tudva egyben... :D