Szekeres Viktor

Újabb klasszikus scifi feldolgozása készülhet el

Elkészül az Alien Nation feldolgozása.

Hollywoodban elkészülhet a Földönkívüli zsaru, azaz az Alien Nation remake-je. Az 1988-as film új változatát a tervek szerint Jeff Nichols írja és rendezi a 20th Century Fox számára. Nichols mindenképp izgalmas választás, hiszen első három filmje, a Fegyverek és emberek, a Take Shelter, illetve a Mud 7 pont felett állnak az IMDb-n, s idei premierje a Midnight Special (Éjféli látomás) is közönségsiker lett. A másik idei rendezését egyébként Loving címen mutatják be. A szkript első változatát Matt Holloway és Art Marcum írta, azt még nem tudni, hogy ezt átírja-e Nichols, vagy teljesen nulláról áll neki a forgatókönyvnek.


Az eredeti filmet, ami 25 millió dollár bevételt hozott, Graham Baker rendezésében mutatták be James Caan és Mandy Patinkin főszereplésével. A történet a közeli jövőben játszódott, Los Angeles városában, nem sokkal azt követően, hogy egy emberszabású földönkívüli faj menekültként a Földre érkezik. A történet középpontjában egy rendőrduó van, melynek egyik tagja ember, a másik pedig egy jövevény. A filmet később egy tévésorozatos szezon is követte Gary Graham és Eric Pierpoint főszereplésével, majd pedig 1994 és 1997 között öt tévéfilm készült el az Alien Nationből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    Vagy éppen animekból vagy mangákból lopnak.
  • Jawarider #3
    Tényleg nincs már ötlet, Hollywood replay-re kapcsolt.
  • Ender Wiggin #2
    A sorozat nagyon jó volt, meg az utáné készült tv-filmek is. Kár háborgatni. Persze hiába, lassan mindent végigerőszakolnak, mert már nincs semmi új a fejekben.
  • Zombee #1
    Klasszikusnak nem mondanám, de szórakoztató kis film. Az idegenek berúgnak az aludt tejtől. :)
    Kár lenne háborgatni, jó az úgy, ahogy van.