Szekeres Viktor

Londoni forgatási képek a Transformers 5-ről és a női főszereplőről

Angliába költözött egy időre az új Transformers-film stábja.

Michael Bay és csapata a londoni utcákat foglalta el, hogy a Transformers-sorozat ötödik részének forgatását folytassa, ez pedig szokás szerint lesifotókat jelent. A képeken Mark Wahlberg és Laura Haddock látható, valamint Űrdongó autós alteregója. A többi képet itt lehet megtekinteni..

A Transformers: The Last Knight, vagyis Az utolsó lovag Amerikában 2017. június 23-án kerül bemutatásra a mozikban, s ismerve a stúdió taktikáját, bizton számíthatunk arra, hogy a TF5 világpremier lesz itthon is, így idehaza már 22-től láthatjuk. A színészek közül a negyedik részből visszatér Mark Wahlberg (Cade Yeager), korábbról Josh Duhamel és Tyrese Gibson, a női főszereplő pedig Isabela Moner lesz. Rajtuk kívül Jerrod Carmichael, standup komikus kap kiemelt szerepet, valamint Laura Haddock, Santiago Cabrera és Anthony Hopkins. A napokban egyébként a Variety azt is megszellőztette, hogy a korábban a sorozatban már feltűnt Stanley Tucci is szerepelni fog a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Valaki megint betintázva írt az SG-re cikket. Nézzük sorban:
    1. "képek a női főszereplőről"
    2. "A képeken Laura Haddock látható"
    3. "a női főszereplő pedig Isabela Moner lesz"

    Tehát foglaljuk össze: A képen nem a női főszereplő látható, vagy alternatív megoldásként, nem Moner a főszereplő, hanem Haddock.