Szekeres Viktor

Besült a legújabb mozis scifi

A scifiőrültek már az Arrival érkezését várják.

Úgy tűnik, hogy a scifi műfajáért rajongókat nem nagyon indította be a Morgan innovatív reklámkampánya, hiszen a film még az igen alacsony elvárásokat is alulmúlta. A péntek 615 ezer dolláros bevétel olyannyira hitvány, hogy még a hétvégi top 10-re sem lesz elegendő a 2020 vászon ellenére. Ráadásul ez a papírforma alapján még 2 milliós nyitóhétvégi bevételt sem fog jelenteni, ami minden idők egyik legrosszabb startja lesz, amit 2000 mozinál többen játszó alkotás produkált.

A másik újoncfilm is visszafogottan szerepelt, de a The Light Between Oceans azért inkább tisztességes, mint pocsék. A Michael Fassbender és Alicia Vikander főszereplésével készített romantikus melodráma pénteken 1,35 millió dolláros bevételt produkált 1500 moziban, s ez 4,5 millió dolláros első hétvégét jelez előre, valamint 6 milliós hosszú hétvégés bevételt.

Azt persze mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a szeptemberi első hétvége általában mindig a leglassabb mozis időszaka az évnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Az Arrival elég gagyinak tűnik.
  • Ender Wiggin #1
    Az Arrival sem biztos, hogy kielégíti a sci-fi rajongók vágyait...
    Vikander meg akkor kezdett el szerepeket kapni Hollywoodban (2 éve), amikor Fassbender elkezdte töltögetni. Ez megmagyarázza, hogy miért van minden filmben ezzel a faarccal.