Szekeres Viktor

Az első videó az új Denevérember-mozifilm főgonoszáról

Deathstroke lesz Denevérember fő ellenfele az új, önálló filmben.

Ben Affleck meglepő videóval jelentkezett Twitteren, ami egy rendezői monitort ábrázol, valamint egy közeledő Deathstroke-ot. A videó netre történő kirakását követő első hírek arról szóltak, hogy a karakter fel fog tűnni az Igazság Ligája-mozifilmben, de későbbi sajtó értesülések már arra erősítettek rá, hogy maga Deathstroke lesz az új Batman-film főgonosza, azé a filmé, amit egyébként Ben Affleck rendez. (A lépésre valahol számítani lehetett, hiszen idén nyilatkozta Marc Guggenheim, az Arrow egyik készítője, hogy Deathstroke karaktere azért nem tér vissza a tévésorozatba, mert "mozifilmes kötelezettségei" vannak. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki alakíthatja Deathstroke-ot.


Az állítólag nagyon klassz ötletre épülő új Batman-sztoriról további információkat természetesen nem lehet tudni, de mint ahogy a Batman v Superman-film, úgy az sem a Christopher Nolan-féle univerzumban fog játszódni, hiszen az már korábban kiderült, hogy abban nem létezik Superman. Arról, hogy ez a film mikortól lesz látható a mozikban, nincs információ, de 2018-nál hamarabb biztos, hogy nem láthatjuk. A DC két cím nélküli projektet jelentett be 2018 utánra, az egyik október 5-i, a másik pedig 2019. november 1-jei premierdátummal bír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Miért kéne bármelyik filmet újraforgatni? 80 éves a karakter, bőven van alapanyag képregényben hozzá.
  • Mentol #7
    Most ez már mi a faxom megint? Hol tartunk most denevérpöcs ügyileg? Ez melyik film hányadik rebootja/újraforgatása lesz? Kell ez nekünk?
  • SirBubu #6
    még....
  • GaborT28 #5
    Deathstroke nem Marvel cucc....
  • Sequoyah #4
    Nem kotelezo megnezni. Sot mitobb, a penzeddel szavazhatsz barmelyik masik filmre/stilusra, es ezesetben a szavazatod valoban szamit.
  • András77 #3
    Akkor most amíg a világ világ marad, a marvel féle hősökről lehúznak újabb és újabb bőrt pár évente és ez eltartja őket a végtelenségig. Csak én érzem ezt most már unalmas gagyinak?
  • Jawarider #2
    Ben A. rendezi és Christian Bale nem lesz benne. Csak jó lehet.
  • Ender Wiggin #1
    Nolan univerzumának egyetlen pozitívuma, hogy nem léteznek a pojácák. Amúgy Deathstroke is a felejthető, 1 perces ellenségek egyike, megtenni főgonosznak elég amatőr.