Szekeres Viktor

Ritka félelmetes lett A kör új részének első előzetese

Közeledik a Rings premierje.

A Paramount Pictures eredetileg még tavaly, november 13-án tervezték bemutatni A kör-sorozat következő epizódját, a Ringset, később pedig úgy volt, hogy a film április elsején jön ki Amerikában, az újfent megváltoztatott premierdátumot, az október 28-át azonban most már biztosra vehetjük, hiszen megérkezett a film előzetese.


A Rings középpontjában egy fiatal pár lesz, melynek férfi tagja eltávolodik barátnőjétől, miután megnézi a hírhedt videókazettát. A férfi főszereplő Alex Roe lesz, míg a nőt Matilda Lutz alakítja, további szereplők: Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan és Vincent D’Onofrio. A rendező F. Javier Gutierrez, a forgatókönyv első verzióját pedig David Loucka jegyezte, amit később az Oscar-díjas Akiva Goldsman írt át.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mekkora érdeklődés lesz az új epizód iránt, hiszen a Naomi Watts főszereplésével Gore Verbinski rendezésében készült első rész 2002-ben Amerikában 129, a világ többi részén pedig 120 millió dollárt bevételt szerzett alig 50 milliós büdzséből. De a 2005-ös folytatás is jó volt Amerikában 76, Amerikán kívül pedig 85 millió dollárra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #1
    Baromság.

    Remélem azért jobb lesz mint az eredeti......