Szekeres Viktor

Újabb horrortól ájultak el a kritikusok

A Vaksötét is kifejezetten jónak ígérkezik.

Amerikában pénteken mutatják be a mozik a Vaksötét (Don't Breathe) című horrort, itthon pedig ma került sor a premierre, és a kritikusok oda vannak a filmért, legalábbis eddig. Hírünk megírásának pillanatában 26 kritika jelent meg róla a neten hivatalos forrásból, és ezek közül 23 pozitívan nyilatkozott a végeredményről, és csak három negatívan. (A linkeket és az értékeléseket a RottenTomatoes gyűjtötte össze.)


A Screen Gems (Sony) és a Ghost House Pictures által gyártott film meglehetősen klausztrofóbnak tűnik, s több ismerős arcot is láthatunk benne, hiszen a főbb szereplők között ott van az Evil Deadből is ismert Jane Levy, a Libabőrös Dylan Minnette, Daniel Zovatto a Valami követből, illetve Stephen Lang. A Don't Breath-et az a Fede Alvarez rendezte, aki Sam Raimi klasszikusát, az Evil Deadet is remake-elte - mindezt pedig saját, illetve Rodo Sayagues forgatókönyve alapján tette.

A Detroit városában játszódó történet pár barátról szól, akik betörnek egy gazdag, vak ember házába, abban a hiszemben, hogy megvalósítják a tökéletes rablást. Csakhogy nagyot tévednek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!