Szekeres Viktor

Az új Jumanji nem reboot lesz, hanem folytatás

The Rock tisztázta, hogy a Jumanji valójában folytatás lesz, nem pedig reboot. Ettől persze még reboot.

Dwayne Johnson az alábbi képet posztolta Instagramjára, jelezve, hogy véget ért a Halálos iramban nyolcadik részének forgatása, és a hozzá fűzött megjegyzésben arról is írt, hogy nemsokára kezdi az új Jumanjit forgatni Kevin Harttal és Jack Blackkel, ami nem reboot lesz - bár lehet, hogy azt akarta írni, hogy nem remake. A lényeg, hogy abból a szempontból folytatásra kell számítani, hogy a korábbi film eseményei a The Rock-féle változatban is megtörténtek.

A 2017. július 28-án bemutatni tervezett filmet Jake Kasdan rendezi meg, aki korábban inkább komédiákon dolgozott. többek között olyan filmeket dirigált, mint a Rossz tanár, a Narancsvidék vagy a Szexvideó. A film forgatókönyvét a Pop, csajok, satöbbit és a Con Airt is író Scott Rosenberg készítette. A sztori az 1995-ös filmnek alapul szolgáló Chris Van Allsburg-könyvre fog épülni, az operatőr pedig nem más, mint Pados Gyula.

Az eredeti Jumanjit húsz éve, 1995-ben mutatták be Robin Williams, Bonnie Hunt, Kirsten Dunst és Bradley Pierce főszereplésével, a rendező pedig az a Joe Johnston, aki nemrég elindíthatta az Amerika kapitány-sorozatot. Az első hírek megjelenése idején a Sony egyik vezetője elmondta, hogy megpróbálják újragondolni a Jumanji koncepcióját, és olyan formában modernizálni a filmet, hogy az mai szemmel is elfogadható legyen. A sikerre pedig nyilván van esély, hiszen az eredeti film Amerikában 100, a világ többi részén pedig 162 millió dollár bevételt termelt, ami mai mértékkel nagyjából az akkori összeg duplájának számít.

Finished strong and on to the next. That's an officially wrap on #FastAndFurious8. Thank you to our director @fgarygray for the vision and execution. Thank you UNIVERSAL for being tremendous partners as always, thank you to all my fellow co-stars for the daily effort and grind. Scott Eastwood you handsome sumbitch! Natalie Emmanuel I have a cold Budweiser ready for you and Tyrese Gibson you still have the biggest smile and forehead I've ever seen.😂 And a huge THANK YOU to our hard working production crew - the backbone of our business. Your kind words meant a lot to me last night - thank you! In the end, we all rallied, as great teams do, kicked ass and will deliver an amazing movie to the world. Proud of our entire FAST FAMILY. And now in two weeks I'll reunite with ol' friends Kevin Hart & Jack Black and we have the honor to introduce a whole new generation to the amazing world of #JUMANJI. *(for the record we are NOT making a reboot, but rather a continuation of the awesome JUMANJI story). It's also crazy to me how much me, Kev and Jack look like triplets when we're together. 👶🏽👶🏻👶🏿. Man this is gonna be FUN. #WheelsUp #ThatsAWrap #FromFastAndFurious #StraightIntoJumanji #BigBrownBaldTattooedMan #DarkChocolateComedicRockStar #BrillaintCrazyCurvyCaucasion #TheseHashtagsAreRidiculous #INeedSleepAndCARBS #ButIWillSettleForTequila

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #3
    Csak a digitális effektek minőségére gondolhatnak, mert másban én sem látok kivetnivalót.
  • Dagohun74 #2
    Minden elfogadható még mai szemmel is.Nem rég néztük meg a gyerekkel és nagyon tetszett neki és még nekem is tetszik.
  • Ender Wiggin #1
    Próbálok rájönni, hogy mi az, ami "mai szemmel" nem elfogadható a Jumanjiban. Nem sikerül.