Szekeres Viktor

Itt van Vin Diesel háborús filmjének előzetese

Mindig öröm nem tipikus szerepben látni Vin Dieselt.

A The Last Witch Hunter után, de még a Halálos iramban 8 előtt Vin Diesel forgatott egy filmet, amiről nem nagyon beszélt a sajtó. Ez nem volt más, mint a Billy Lynn’s Long Halftime Walk, amiben olyan színészpartnerei voltak, mint Joe Alwyn, Garrett Hedlund, Steve Martin, Ben Platt, Chris Tucker és Kristen Stewart. A filmet Ang Lee rendezte.


Mint az előzetesből is kiderül, az Amerikában november 11-én bemutatásra kerülő alkotásnak nem Diesel a főszereplője. A történet egy 19 éves katonáról és annak szakaszáról fog szólni, akiknek egyik iraki akcióját kamerákkal örökítik meg, s ennek köszönhetően hatalmas hősökké válnak hazájukban. Az amerikai kormány haza is hozza a katonákat, hogy egy Hálaadás napi focimeccs szünetében parádéztassa őket, mielőtt a szakaszt visszaküldenék a harcok kellős közepébe.

A film érdekessége, hogy a történet a mérkőzés alatt játszódik és visszaemlékezések formájában értesülünk arról, hogy mi történt korábban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #5
    Akkor jó, megnyugodtam. Rendes jogsija nincs, piát, cigit nem vehet, korhatáros moziból kidobják, szavazni még nem szavazhat, de ölni már jogosult. Kircsi!

    Akkor helyesbítek: olyan jó, hogy fiatalkorúak is lehetnek katonák!
    ;)

    Amúgy a mai fiatalokat elnézve, 25 év alatt senki életét nem bíznám rájuk általában, bocsi.
  • grobs #4
    17 év a minimális életkor jelentkezésnél. Ez bőven túl van a gyermekkoron. 17 évesen szülői beleegyezés kell a jelentkezéskor. A kiképzés után sem valószínű, hogy 17 évesen bevetnék. Attól, hogy fiatalnak látszik valaki, még lehet bőven 20 fölött.
  • molnibalage83 #3
    Ez elég ostoba egy komment volt.
  • NEXUS6 #2
    Jó látni, hogy nem csak az Elefántcsontparton vannak gyerekkatonák!
    :(