Szekeres Viktor

Nem lesz több NHL-közvetítés a Sport TV-n

Nem nézték sokan az észak-amerikai jégkorongot itthon, ezért nem is látjuk tovább az NHL-t.

A Sport TV úgy döntött, nem hosszabbítja meg az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) jogait, így a magyar tévénézők az eddigi három helyett csupán két amerikai profi csapatsportot nézhetnek tovább a Sport 1-en és a Sport 2-n, a kosárlabdát (NBA), valamint az amerikai focit (NFL) - a negyedik "nagy", a baseball sincs jelen hazai csatornán, de ez persze nem meglepő. A csatorna az NHL-jogok visszaadását azzal indokolta, hogy a jégkorong-meccsek hosszú évek óta az elvártnál jóval alacsonyabb nézettséget hoztak.

A Sport Tv persze nem csügged, hiszen pár hete bejelentésre került, hogy a csatorna új kalandba vág, és a UFC bemutatásával hoz el új tartalmat exkluzívan Magyarországra. A UFC (Ultimate Fighting Championship) a világ vezető MMA-promótere, mérkőzései a kevert harcművészetek (MMA) egyesített szabályai szerint zajlanak. Az első gála, amit a magyar nézők is végignézhetnek élőben, július 24-én került adásba. A következő pedig augusztus 20-án lesz látható, mely során Conor McGregor próbál visszavágni az őt márciusban legyőző Nate Diaznak. Ez lesz a UFC 202.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • karzo0011 #4
    Na te nagyokos sport 1 és 2 tv ó nagy védelmezője és minden statisztikák kiváló ismerője, remélem az NHL TV interneten elérhető fizetős közvetítéseinek nézettségét is ismered, mert a sport tv balfasz időpontokban lévő közvetítései miatt már rengetegen ott nézték inkább... egyébként biztos lehetsz benne, hogy ha majd már az NFL-nek, BL-nek, meg a spanyol focinak sem tudjátok kifizetni a jogdíjait, akkor végre eléritek a sport m hatalmas, mindent elsöprő érdeklődést kiváló szinvonalát és elmehettek a búsba......adjatok csak magyar bajnokikat az való nektek alacsonyköltségvetésű megélhetési sportcsatornáknak...... ja, sok sikert ehhez az UFC-hez, tuti szuper cucc.... UI.: én azért nagyon remélem és őszintén szeretném, hogy majd még eljöjjenek azok az idők, amikor a magyar foci úgy általában ismét nézhető lesz...
  • kalapos01 #3
    " hét huszonötödjére megiismételt "érdekfeszítő" sporteseményeit kellett inkább leadnii...braaaaaaaaaaavóóóóóóóóóóóóóóó..... nagy spílerek vagytok.."

    Még egyszer: a tévé nem hülye, csak te vagy az. Nyilván olyasmit adnak, ami nézett. Olyat nem, ami nem. Ha látják, hogy a nézőket az érdekli, amit írtál, akkor azt fogják adni.

    (De mondjuk nem értem a csodálkozást. Amerikában is egy amerikai focimeccs országos csatornán 20 millió néző előtt megy. Egy kosárlabdameccs kábelen 2-3 millió előtt. Egy baseballmeccs kábelen 1 millió előtt. Egy jégkorongmeccs pár százezer előtt.)
  • kalapos01 #2
    Legyél egy kicsit kevésbé fogalmatlan. Szerinted nem értenek sokkal jobban hozzá, mint te? Szerinted nem látják a részletes nézettségi adatokat?

    Pontosan látták, hogy mennyivel kevesebbet hoz éjszaka, mennyivel kevesebbet hoz délután, illetve mennyivel kevesebbet hozott este, amikor akkor is ment. Ha éjszaka sokkal nézettebb a kosárlabda és az amerikai foci és délután is sokkal nézettebb (még az európai foci ismétlése is), akkor nincs helye a programban. (Estéről is azért került el, mert nagyon gyenge nézettséget hozott.)
  • karzo0011 #1
    Hát hogy nézték volna sokkal többen az NHL közvetítéseket ti nyomorultak, hogyha 90%-ban 13.00, 14.00 ill. 22.30 és 23.30-i kezdéssel adtátok..... Egyetlen egy tanult balfék sem volt köztetek, aki rájött volna hogy talán egy átlag dolgozó ember a 17-21 ó közötti kezdésű t tudja csak megnézni..... dehát ezekben az iidőpontokban iinkább kiváló magyar fociösszefoglalókat, arany piillanatokat, még kiválóbb ökölvívó mérkőzések ismétléseit, a hét huszonötödjére megiismételt "érdekfeszítő" sporteseményeit kellett inkább leadnii...braaaaaaaaaaavóóóóóóóóóóóóóóó..... nagy spílerek vagytok.....