Szekeres Viktor

Itt a Carter ügynök szinkronos előzetese

Ilyen lesz magyarul a Carter ügynök.

Itthon jövő héten a FOX-on mutatkozik be a Carter ügynök (Agent Carter) című képregény-sorozat Hayley Atwell főszereplésével, és ezt már csak azért is el lehet hinni nekünk, mert, mint az látható a mellékelt videón, a csatorna kiadta az első előzetest is az Amerika kapitány-mozifilmből megismert Peggy Carter kalandjaihoz. Peggy, aki ezúttal Howard Stark megbízásából tömegpusztító fegyverek kereskedői után nyomoz, Balsai Móni hangján fog nálunk megszólalni, további magyar hangok: Rajkai Zoltán (Jarvis), Pál Tamás (Daniel), Horváth-Töreki Gergely (Jack), Simon Kornél (Stark), Major Melinda (Ana), Csondor Kata (Dottie) és Sipos Eszter (Angie).


A két évadot megért sorozatban a főszereplő mellett állandó szerepben olyan színészek tűnnek fel, mint Dominic Cooper (természetesen ő Howard Stark lesz ismét), Chad Michael Murray, Enver Gjokaj, Lyndsy Fonseca, James D'Arcy és Shea Wingham. A Carter ügynök című Marvel-sorozat augusztus 24-től szerdánként 21 órakor látható a FOX műsorán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #1
    Annyira gagyi zöld hátteres jelenetekkel van teli az előzetes, hogy a hitelessége siralmas. Leír, hogy még díszletet se építettek.