Szekeres Viktor

Az első fotó a fekete Superman-jelmezről

Fekete lesz a feltámadó Superman.

Henry Cavill, a jelenlegi mozis Superman/Clark Kent egy érdekes fényképet osztott meg követőivel Instagramján #Superman taggel felcímkézve. Ugyan semmi más, érdemi információ nem jár a fotóhoz, azonban mégis mindenki feltételezheti, hogy az Superman új, fekete jelmezének egy részletét ábrázolja, amelyben a szuperhőst láthatjuk majd a 2017. november 10-én bemutatásra kerülő Igazság Ligája-mozifilmben.

#Superman

Henry Cavill (@henrycavill) által közzétett fénykép,


A fekete, korábban a képregényekben is feltűnő jelmez érdekessége, hogy Az acélember premierjét követően játék formájában már kapható volt, annak ellenére, hogy nem tűnt fel a filmben - ez is egy jele annak, hogy sokáig tartott, míg a Men of Steel elnyerte végső formáját. A nagy kérdés, hogy miképpen lépi meg a Warner a Superman feltámadását, illetve, hogy átviszik-e a moziba a híres, Death of Superman képregényes sztorit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Superman meghalt a Batman v Supermanben, ezért kezelik a Suicide Squadban és a Justice League elején halottnak. Ők nem nézik a filmet, nem tudják, hogy nem filmszereplők, fogalmuk sincs arról, hogy csak "kamu" a halála.
  • Cyberdog #2
    Ki az akit ez zavarni fog...? Senkit. :)) Zupa'män már csak ilyen f*sza csávó. Ő a Zzupa'híííró-k etalonja. Mit néki a halál! Azt is lenyomja félkézzel.

    Ezt se fogom megnézni. :)
  • Dewri #1
    Hát igen, kissé ugrálnak az időben. Az öngyilkos osztagban azzal indítanak, hogy Superman meghalt. Ugyanakkor a nézők még csak a Batman vs Supermannál tartanak, nincs olyan film, amiben Superman meghal (illetve volt a fos negyedik rész, de ott se halt meg igazán...). Hülyén fog kinézni, ha előbb kijönnek a feltámadásával, mint a halálával...