Szekeres Viktor

Új videó érkezett a Prison Break rebootjához

Egyre jobban várjuk az új Prison Break-szezont.

Újabb előzetes, illetve részlet érkezett a Prison Break újraindításához, melyből kiderül egy nagyon fontos információ a történetről, amivel a tervek szerint a tévés történetet folytatják, tehát a DVD-n megjelent film eseményeivel nem foglalkoznak majd - vagy csak valamilyen módon semmissé teszik azt. A másik különbség az eredeti sorozathoz képest az lesz, hogy ezúttal a halottnak hitt Michaelt próbálják meg megszöktetni egy ázsiai börtönből.


A sorozat újraindítására, rebootjára az amerikai Fox csatornán kerül sor valamikor jövőre, a főszereplő pedig ismét Wentworth Miller és Dominic Purcell lesz. A 9 részes szezon az eredeti készítő, Paul Scheuring közreműködésével fog készülni. A korábbi szereplők közül nem csak a testvérpárt alakító színészek térnek vissza, hanem Sarah Wayne Callies (Sara), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note) és Amaury Nolasco (Sucre), valamint Paul Adelstein (Kellerman) is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #3
    reboot=újraindítás
    amire Ti gondoltok: remake=újrakezdés/feldolgozás/újra alkotás

    Tehát a cím valójában helyes (bár még csak véletlenül sem akarom az SG-s cikkírókat védeni) hiszen újra elindítják a sorozatot. Nem a történet! (az lenne a remake) Hanem a sorozatot.
  • Ender Wiggin #2
    Nem reboot, vazze! Minden cikkhez odaírjuk. Hiába.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.08.15. 20:08:51
  • Andrevv #1
    Nem helyes a cím. Ez nem egy reboot, hanem egy folytatás. Mostanában mintha tele lenne az sg amatőrökkel…