Szekeres Viktor

Megvan az Ocean's 8 szereplőgárdája

Teljesnek tűnik az új Ocean's Eleven szereplőgárdája.

A Warner Bros stúdió megerősítette, hogy októberben, New York Cityben kezdődik meg az Ocean's Eight forgatása, mely az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi női spinoffja lesz. A korábban bejelentett Sandra Bullock és Cate Blanchett mellett a filmben szerepelni fog még Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling és Awkwafina, azaz Nora Lum. A jó matekosok persze kiszámolhatják, hogy egy főszereplő még mindig hiányzik.

A filmet az a Gary Ross fogja rendezni, aki Az éhezők viadalát vitte sikerre nemrég, hogy aztán kiszálljon a sorozatból. Jó hír, hogy Ross komoly munkakapcsolatban van az Ocean's-trilógiát rendező Steven Soderbergh-gel, aki Clooney-val együtt visszatérne producerként, hogy az Olivia Milch által nemrég leadott első forgatókönyv-vázlatot is gondozza, valamint fejlessze.

A film nem az eredeti Frank Sinatrás, és nem is a George Clooney-s feldolgozása lesz, hanem spinoff., jóformán teljesen új film. A történetről hivatalosan nem lehet semmit tudni, de egyes sajtóértesülések szerint az eredeti szkriptet úgy formálták át, hogy az valójában folytatás legyen, melyben Bullock George Clooney Danny Oceanjének egykori szélhámos húgát alakítaná, aki jobbkezének számító társával megpróbál ellopni egy nyakláncot, hogy tőrbe csaljon egy szemét galériatulajdonost

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #3
    Mi van lányok, kibuliztatok magatoknak még egy "csajos" feldolgozást.
  • KoLaMan #2
    Nem is kicsit...
    Gondolom (pénzt nem kímélve) úgy döntöttek, hogy ezúttal színészeket szerződtetnek.
  • Etinger #1
    Kicsit acélosabb névsor mint a Szellemirtók négyese.