Szekeres Viktor

Itthon jól elverték a Suicide Squadot

Amerikában tarolt a Suicide Squad, itthon viszont be kellet érnie a második hellyel.

Nagyszerű bevételt szakított itthon is a Suicide Squad - Öngyilkos osztag, mely Amerikával ellentétben több embert érdekelt, mint a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala. A filmre négy nap alatt 86 058-an váltottak jegyet, ami 125,3 millió forintos bevételt jelentett. Ilyen jó teljesítménnyel általában meg tudja kaparintani a hétvégi bevételi toplista első helyét egy film, azonban ez a DC antihőseinek nem jött össze, hiszen A kis kedvencek titkos életét több, mint 150 ezren választották.

A film a 130 ezer néző fölött nyitó Deadpoolt sem tudta megszorítani, azonban még így is biztosra vehető, hogy az eddigi legsikeresebb alkotás lesz, ami a DC képregényes univerzumában játszódik. A nagy kérdés csak az, hogy milyen lesz a szóbeszéd, hogy a második hétvégén mekkorát fog zuhanni a bevétel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #4
    Szerintem jó film volt.
  • Jackal #3
    Szerinted ez érdekli az olvasókat, azon kívül ha valami nagy bukó vagy nagy siker lett?
    Nem olvastam én se el, mert egyáltalán nem érdekel, annál jobban hogy miért van kint...
  • kalapos01 #2
    Nem hiszem, hogy nagy intelligencia kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön arra, hogy aki cikkeket ír, az nem arról ír, amit ő szeret, hanem arról, amit az olvasók olvasnak. Te vagy rá a legjobb példa, ész nélkül olvasod, és még rá sem jössz, hogy ez egy sima bevételes cikk, ami kábé minden héten van az aktuális menő cuccról.
  • Jackal #1
    Ahhoz képest hogy egy szar film, már vagy az ötödik cikk jön róla. (ami kb semmiről nem szól, csak arról hogy szem előtt legyen a film)
    A: A cikkíró nagy rajongója az egyébként általa is leszarozott filmnek
    B: Benne van a költségvetésben