Szekeres Viktor

Készül az Acélember 2?

Lehet, hogy mégis lesz Acélember 2.

A TheWrap úgy értesült, hogy a Warner elkezdte fejleszteni az Acélember (Man of Steel) folytatását, ugyanis a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala valójában nem tekinthető annak. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy az Acélember 2 az önálló Denevérember-mozifilm bemutatása után lesz látható, s végre a rajongóknak is teljesülhet a kívánsága, s a szuperhős kaphat némi komolyabb karakterizálást anélkül, hogy a játékidejét meg kéne osztania más szuperhősökkel.

A Zack Snyder által rendezett 2013-as Acélembert kicsit tartózkodva fogadta a közönség és a kritika, de közel sem kapott annyi negatív véleményt, mint a Batman Superman ellen, vagy a Suicide Squad. A film viszont nem lett túl nagy siker, főleg a korábbi Batmanekhez képest, hiszen míg Amerikában 291 millió dollárig jutott, addig világszerte "csak" 377 millióig. Persze, ami lényeges, hogy a 2006-os Superman visszatért így is lepipálta, hiszen az 200 + 191 millió dollár bevételt termelt Amerikán belül, illetve kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #8
    A bádogember pedig már 1900 óta létezik, azt kifelejtetted.
  • tomboy013 #7
    Igazad van, marha bonyolult megjegyezni, roppant sok ész kell hozzá, persze valakinek ez is nehéz feladat.
  • takysoft #6
    1: akinek a f@sza se tud kiigazodni, az minek olvassa a cikket? Egy IT jellegű hírújság FILMES aloldalán...

    2: @-ot az 'a' betű helyére teszünk... amit te csináltál, ez tök felesleges volt.

    3: Cikkre reagálva:
    Vagy hozni kéne Nolan minőségét, vagy a Marvel humorát. Utóbbi nem állna jól Superman-nek, (Suicide Squad-nak jól állt volna egy kis 18+ Deadpool beütés)
    Zach Snyder egyikben sem jó.

    (igen, tudom, hogy a deadpool az nem úgy marvel.... hanem fox, de ez itt mindegy)
  • kissssss #5
    De a nevük magyarul jobban hangzik, mint angolul. És valószínű, hogy könnyebb is kiigazodni a magyar neveken, mint az idióta hangzású angolon.
  • Ender Wiggin #4
    De a nevük angolul jobban hangzik, mint magyarul. És valószínű, hogy könyebb is kiigazodni az angol neveken, mint az idióta hangzású magyarokon.
  • BrockSamson #3
    Hat pedig nem mai karakterek, Superman es Batman a harmincas evek ota letezik, Vasember pedig a hatvanas evek ota, szoval ez most olyan mintha azt mondanam, hogy Ford, Chevrolet, Honda, ki tud mar itt kiigazodni. :D
  • Zombee #2
    Fejleszteni egy filmet... ezt is csak itt lehet olvasni.
  • dzsagon #1
    Acélember, Vasember, Bádogember. A fasz@m se tud már itt kiigazodni.