Szekeres Viktor

Új magyar sportcsatorna indul

Új magyar sportcsatorna indul a UPC-nél.

Úgy tűnik, még mindig nincs elég magyar sportcsatorna, hiszen a UPC újabbat indít. Ezúttal a német auto motor und sport channel fogott terjeszkedésben, és az egyik célpontjuk a magyar piac lesz, de egyébként a román, szlovák és cseh UPC-platformokon is jelen lesznek. Ami nagy pozitívum, hogy nem csak német kommentárral lehet követni a sporteseményeket, hanem magyarral is.

Az auto motor und sport channel, ahogy az az nevéből is következik, természetesen autó- és motorsporttal fog elsődlegesen foglalkozni. A Németországban igen népszerű csatorna a Motor Presse TV-hez tartozik, s a kérdés mindössze az, hogy mikor startolhat el hazánkban a sugárzás, valamint, hogy milyen műsorokkal próbálkoznak majd azzal, hogy elválasszák magukat a konkurenciától. Jó eséllyel nem csak sporteseményeket láthatunk rajta, hanem autóipari dokumentumfilmeket, autóteszteket és az autóipar érdekes figuráit bemutató portréműsorokat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PeeTeR #2
    jo de most lesz hype mert sg -n van a cikk.. ménemííííírted?
  • HardIgény #1
    Egy 2 éves hír:
    http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/upc-direct-elerheto-a-magyar-hangcsatorna-az-auto-motor-sport-chann.html?Itemid=2