Szekeres Viktor

Kódolatlanná válik az egyik filmcsatorna

Egy ideig kódolatlanul lesz elérhető a Mozi+.

"Két hét korlátlan moziélmény!" - ezzel a szlogennel reklámozza a TV2 legújabb csatornájának, a Mozi+-nak az akcióját, mely keretében 2 hétig kódolatlanul érhető el az adó, legalábbis minden MinDig TV néző számára, a 15. programhelyen. Ez 2016. augusztus 8. és 22. között 750 ezer háztartást jelent, körülbelül kétmillióan láthatják tehát egyes filmek országos tévépremierjeit a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően.

A kínálatban az első kódolatlan hétvégét a G.I. Joe: Megtorlás fogja premierként fémjelezni, majd augusztus 19-én, újabb országos premier keretein belül, a Transformers-trilógia zárásaként, A kihalás kora is elér a tévébe. Augusztus 20-án, 21 órától a Női szervek című komédia lesz látható, előtte pedig a Hófehér és a Vadász. A gyerekek Shrek és Rio maratont nézhetnek a kódolatlan időszak alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JonasSandor #2
    Ez a csatorna is fizetős lesz mint a digifilm?
    Mert nálunk digi van és a kezdetektől fogva tudjuk nézni.
  • pddchris #1
    A kihalás kora már a negyedik rész, így nem hiszem, hogy a trilógia helyes kifejezés rá. A Hófehér pedig biztos nem a magyar mese, hanem a Hófehér és a Vadász.