Szekeres Viktor

Megvan a TV2 új, énekes valóságshow-jának zsűrije

Megvan a Star Academy zsűrije.

Ördög Nóra és Majoros Péter vezetésével augusztus végén kezdetét veszi a TV2 legújabb éneklős valóságshow-ja, a Star Academy, melyben nemcsak hétvégi dalolások lesznek, hanem napi adások a résztvevők életéről. A TV2 a zsűritagokat is véglegesítette a napokban, akik között ott lesz Keresztes Ildikó, aki korábban az X-Faktorban zsűrizett, Pásztor Anna, aki a bukott Rising Starban mondott ítéleteket, illetve két korábbi énekes valóságshow nyertese, Vastag Csaba és Király Viktor.

A csatorna közleménye szerint a Star Academy jelentősége abban rejlik, hogy "azon túl, hogy tehetségeket keres a TV2, olyan felkészülési lehetőséget is kapnak a fiatalok, ami stabil alapot jelent a karrierjük elindításában." A reality a SuperTV2-n egyébként két napi háttérműsort is fog kapni. A Star Academy győztese pedig 24 millió forintot és lemezszerződést visz haza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ezt miért fórumban kérdezed meg? Írj levelet. Mondjuk tévés rovat vagy 10 éve van az SG-n, a tévés rovatban meg egy tévés hír nem túl meglepő.

    De ha még te is elolvasod, akit nem érdekel, akkor biztosan lesz - nem hiszem, hogy olyasmiről írnának, ami nem érdekli az olvasókat, és ők tudják, hogy ezek mennyire érdeklik.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.08.05. 10:16:21
  • TokraFan #1
    Mostantól bulvár szarral is tele lesz az SG?