Szekeres Viktor

Megvan, kik közvetítenek az Olimpiáról

Az MTVA kihirdette olimpiai közvetítő csapatát.

Augusztus 5-én indul az Olimpia, melyről az M4 Sport, az M5, az M1 és a Kossuth rádió is közvetít, beszámol. "Némi túlzással azt mondhatom, hogy a legjobb szakemberek közül aki „él és mozog”, a közmédia fedélzetén lesz. Olyan sorozatba vágunk bele, amely összetettségében túltesz a foci EB magyar meccseinek közvetítésén is: 14-15 videó csatornán zúdulnak be az események a budapesti stúdióba, valamint minden olyan eseményen, ahol a mieink rajthoz állnak, ott lesz egy riporterünk is." – mondta Héder Barna sportigazgató a közmédia sportos szakemberi gárdájáról. Idán a londoni két kamerával szemben tíz saját kamerával lesz jelen az eseményen a közmédia.

Az M4 Sport mellett a közmédia párhuzamosan számol be az olimpia eseményeiről az újonnan induló M5 csatornán is. Az m4sport.hu oldalon pedig folyamatosan frissülő és élő tartalmakkal találkozhatnak az látogatók. Ébredés után a nézőket összefoglalók várják, így a magyar idő szerint délutáni versenykezdésig mindent megnézhetnek a két csatornán, amiről éjjel lemaradtak.

A Rióba utazó tévések névsora: kommentátorok: Hajdu B. István, Székely Dávid, Knézy Jenő, Újvári Máté, Mohay Benedek, Vásárhelyi Tamás, Szekeres Péter, Varga Péter, Szabó Gábor, Horváth Mariann, Bartha Zoltán, Szőke Viktória, riporterek: Tihany Viktor, Berkesi Judit, Molnár Mátyás, Bobák Róbert, Kovács „Koko” István, Tóth Bálint, Deák Kriszta, Farkas Bettina. Az itthoni műsorvezetők pedig Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán, Petrovics-Mérei Andrea és Török Olivér.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!