Szekeres Viktor

Itthon még sosem volt ilyen sikeres moziban a Star Trek

Az új Star Trek-film még az előzőeknél is sikeresebb itthon.

Úgy tűnik, hogy J.J. Abrams nemcsak Amerikában és a világ sok országában tette ismét kedveltté és divatossá a Star Treket, hanem idehaza is. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a pár hete bemutatott új epizód, a Mindenen túl sikeresebb lesz, mint az eddigi részek. A film ugyanis kevesebb, mint három hét alatt elérte a százezer nézőt, márpedig ilyen bravúrra az eddigiek nem voltak képesek.

Az első újkori próbálkozás pár éve 22 514 nézővel debütált és végül 70 523 eladott jeggyel zárta mozis futását. A Sötétségben: Star Trek már 26 851 nézővel indult és 90 491 nézői jutott. És, ha abból indulunk ki, hogy a harmadik filmet már az első hétvégéjén 43 039-en megnézték, akkor azt állapíthatjuk meg, hogy a nézők elégedettek voltak az eddigi epizódokkal. Kérdés, hogy a negyedik rész túl fogja-e szárnyalni a mostani epizód várhatóan 120-130 ezer körüli nézőszámát?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Kicsit tök feleslegesen elpszichologizálva rajta jellemfejlődés szempontjából is ez a leg ellentmondásosabb rész. Az első rész bemutatta, hogy az új Kirk miért egy rocker fenegyerek, Spock meg miért egy identitászavaros hipszter. Inkább tisztelet, mint barátság volt köztük. Ez a mostani elviszi a karaktereket a klasszikus ST sablonok irányába. Egyrészt nincs közöttük konfliktus, dinamika, fejlődés, másrészt az előzményekből nem ez következik, de ami a legfontosabb, nekem marhára nem tetszik!
    XD
  • NEXUS6 #3
    Detto.
  • kicsizoz #2
    Az előző kettő inkább sta wars-os kergetőzés volt csak, ez a rész már kezd star trek-re hasonlítani, bár a kapitány még mindig nem egy nagyvállalat vezetője, csak egy rock banda frontembere, de már kapisgálják mi az eredeti trek-es vonalvezetés.
    Várom az újabb részt (talán a 14. mozi lesz, ha jól számolom)!
  • Chris05 #1
    Ez is jó rész lett, bár nekem az "első kettő" jobban tetszett. Nem csodálom, abszolút jó szórakozást nyújtott.