Szekeres Viktor

Egyre inkább az Eredetre hasonlít a Marvel idei utolsó mozifilmje - előzetes

Doctor Strange sem úszhatta meg előzetes nélkül.

A hétvégén San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen ezen az összejövetelen rengeteg Marvel-portéka is közszemlére tétetett. Cseppet sem meglepő módon a Marvel Studios egy új előzetest is bemutatott idei utolsó mozis premierjéhez, a Doctor Strange-hez.


A Doctor Strange főszereplője Benedict Cumberbatch lesz, kisebb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, valamint Scott Adkins és Amy Landecker. Az Amerikában 2016. november negyedikén bemutatásra kerülő alkotás forgatókönyvét a Prometheust is jegyző Jon Spaihts írta, a rendezője pedig Scott Derrickson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hedgehunter #3
    A tortenet valoszinuleg az eredetivel megegyezo lesz a trailer alapjan ami nem rossz..
  • tobias88 #2
    A szereposztás nem rossz, színészekre nem lehet panasz, a megvalósítás is szép, egyedül csak a történettel tudják elrontani
  • Whysper #1
    Érdekes.

    Amúgy jó kis 3dmark directx 12 -es becnhmark benchmark
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.07.28. 11:39:36