Szekeres Viktor

Megvan a The Flash-mozifilm női főszereplője

Kiersey Clemons lett Iris West.

Pár hete hírt adtunk arról, hogy sajtóértesülések alapján három lehetőségre szűkült a kör annak kapcsán, hogy kik lehetnek a The Flash-mozifilm női főszereplői, hogy kik alakíthatják Iris Westet. Akkor a legesélyesebbnek az a Kiersey Clemons tűnt, aki a filmet rendező Rick Famuyiwa előző munkájában, a Dope-ban is játszott már. Más lapok viszont Lucy Boyntont és Rita Orát is az esélyesek között emlegették a szerepre.

Nos, bár hivatalos megerősítés még mindig nincs, a Variety kitartott saját "jelöltje" mellett, de most még hírként közlik, hogy Kiersey Clemons nyerte el a lehetőséget a filmben való szereplésre. Ahogy azt már többször megírtuk, a The Flash-mozifilm főszereplője Ezra Miller lesz, s jelen állás szerint a bemutatóra 2018. március 23-án kerül sor Amerikában. Előtte persze Barry Allen fel fog tűnni a Zack Snyder által rendezendő Igazság Ligája-filmben is, miképp a minap kiadott előzetes

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    A 300 és a Watchmen miatt minden tiszteletem Snyderé, de nem értem miért erőltetik a DC univerzummal. Csinált két élvezhetetlenül szar filmet annyi pénzből, amiből egy kis ország korrupt politikusai is hetekig dőzsőlhetnének.