Szekeres Viktor

Remek lett az új Prison Break előzetese

A Comic-Conon ott volt a helye a Prison Breaknak is.

A hétvégén San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen ezen az összejövetelen rengeteg rajongói sorozat is képviseltette magát, így a Prison Break rebootja sem maradhatott ki a szórásból, melynek be is mutatták az "új" előzetesét.


A sorozat újraindítására, rebootjára az amerikai Fox csatornán kerül sor valamikor jövőre, a főszereplő pedig ismét Wentworth Miller és Dominic Purcell lesz. A 9 részes szezon az eredeti készítő, Paul Scheuring közreműködésével fog készülni. A korábbi szereplők közül nem csak a testvérpárt alakító színészek térnek vissza, hanem Sarah Wayne Callies (Sara), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note) és Amaury Nolasco (Sucre), valamint Paul Adelstein (Kellerman) is.

A tervek szerint a tévés történetet folytatják benne, tehát a DVD-n megjelent film eseményeivel nem foglalkoznak majd. A különbség annyi lesz mindössze az alapkoncepcióhoz képest, hogy ezúttal a halottnak hitt Michaelt próbálják meg megszöktetni egy ázsiai börtönből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sárkánylovag #3
    és azt hogy magyarázzák ki hogy a főszereplő már meghalt egyszer rákban ???
  • Ender Wiggin #2
    Nyilván a cikkszerőnél azok a szavak, hogy "7 years later" és a "sequel", arra utalnak, hogy reboot.
  • Jawarider #1
    Reboot ? Nekem az jött át az előzetesből, hogy folytatás....

    De javítsatok ha nem így van.
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2016.07.28. 09:42:23