Szekeres Viktor

Képek alapján remek választás volt a mozis Wonder Woman

Újabb képek jelentek meg Gal Gadot-ról a Wonder Womanből.

Ha pusztán a napokban az Entertainment Weeklyben megjelent képek alapján kéne véleményt mondani az új Wonder Womanről, Gal Gadot-ról, akkor is pozitívan nyilatkoznánk róla, de persze mivel láttuk őt a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, ez nem meglepő, hiszen a rémes filmnek ő volt az egyik fénypontja - természetesen Ben Affleck mellett. Azt még nem tudni, hogy a rajongói favorit státusza megmarad-e az önálló filmet követően, de míg nem látunk új videót, nézegessük el az új képeket.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A 2017. június másodikán bemutatásra kerülő Wonder Woman forgatására Angliában, Franciaországban és Olaszországban került sor. A főszereplője Gal Gadot, aki mellett olyan színészek láthatunk majd kiemelt szerepben, mint Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya és Lucy Davis. A filmet Patty Jenkins rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #10
    Erre gondolsz?
    http://nemkutya.com/like/74516
    :D
  • dzsagon #8
    mégy egy pajzsos idióta
  • xido #6
    Denise Masino testépítő csajnak vannak WW szerelésben fotói,még róla is jobban elhiszi az ember,hogy oda tud csapni a harc közben..nyilván ő meg színészi kvalitásban maradna alul..(szeme színét nem ismerem:) )
  • NEXUS6 #5
    Hát igen, egy Brigitte Nilsen típusú LB domina kéne ide, nem egy latina PF.
  • Dewri #4
    Hát igen, egy vékony (túl vékony, lásd Halálos iramban film bikinis jelenet...), BARNA szemű nőt rakni a jó értelemben nagydarab (mellben pláne...), KÉK szemű amazon helyére, tényleg remek választás. Annyi jó nő van Hollywoodban, nem hiszem, hogy nem lett volna Gal Gadotnál jobb választás. Egyáltalán nem illik rá ez a szerep...
  • NEXUS6 #3
    Ránézésre egy olcsó vondervúmen tv-sorozatban még elmenne. Vagy valami gimis szappanoperában, de valahogy nem jön át a kisugárzás.

    Az új spermannak legalább külalakra megvan, kár hogy beszélni ő sem tud, bár nagyszerű szövegeket sem adnak a szájába.

    Ebben a mostani tímben Ben Affleck tornymagasan a legjobb színész, ami sajna nem rá nézve pozitív.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.07.18. 11:25:42
  • BrockSamson #2
    A BvS-ben ugyan volt egy jelenlete a vasznon, de egyetlen sort sem tudott rendesen kinyogni magabol, tiszta alsos versmondas volt, amit csinalt (es nem az akcentusra gondolok). Remeljuk a studio rendelt melle egy jo beszedtanart.
  • Ender Wiggin #1
    A BvS alapján meg katasztrófális...