Szekeres Viktor

Az új Szellemirtók sokkal jobban érdekli a közönséget, mint a Warcraft-film

A Szellemirtók lazán elintézi a folytatás gondolától is zokogók egyik legjobban várt filmjét.

Nemcsak a kritikái jók a Szellemirtók folytatásának, hanem a nézettsége is. A film már csütörtökön 3,4 millió dollár bevételt hozott az elővetítéseken, ami az X-Men: Apokalipszis és A függetlenség napja második része közé helyezi, előbbi 3,37 millió dolláros, utóbbi pedig 4 milliós csütörtököt produkált. Érdekesség, hogy a két film közül épp előbbi kezdett 55 millió dollárral és utóbbi 40 millióval. Egy biztos, a közönséget jobban érdekli, mint a Warcraft: A kezdetek, ami 3,1 milliós csütörtök után Amerikában csak 24 millió dollárig jutott a hétvége tekintetében.

A Szellemirtóknak ez a start 42-45 milliós nyitóhétvégét jelenthet, aminél jobban is nyithatott volna film, és természetesen rosszabbul, így inkább a papírforma látszik igazolódni. Ahogy tehát arra számítani lehetett, a valószerűtlen nagy netes hiszti inkább segített a filmen, mintsem ártott volna neki, hiszen nem elég, hogy a legjobban startoló Szellemirtók-epizód le, hanem mind a rendezőnek, Paul Feignek, mind a főszereplőjének, Melissa McCarthynak ez lesz a legjobban startoló munkája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #13
    Csak ott számoltad el, hogy nem folytatás, hanem reboot...
    Amerikában egyik sem éri el a 100 milliót valószínűleg. A nemzetközi bevétel meg szintén valószínűleg a Warcraft felé billenti a mérleget (lévén Kína nélkül is az első hétvégén 31 milliót hozott külföldön, míg a Szellemírtók egy teljes hét alatt csak 17-et).
  • zetortraktor #12
    Nocsak, láttad már a filmet? (Oké, tudom, hogy vannak kamerás verziók belőle.) Mindenesetre a kész röhej az lenne, ha egy Warcraft népszerűbb lenne egy ekkora klasszikus folytatásánál.
  • Anonymusxx #11
    Miért? Az a mesefilm mivel jobb mint ez?
  • Ender Wiggin #10
    Mondjuk attól függetlenül, hogy 48 millióval nyitott, az intő jel, hogy nem tudott első lenni a hétvégén. 260-270 milliót kell összekalapoznia Amerikában, hogy null szaldós legyen (mert rátoltak 100 milliónyi reklámot is). Veszett fejsze.
  • Ghalesh #9
    Szégyen, hogy ez a Ghostbusters jobban megy mint a Warcraft. Mégha a Warcraft nem is tökéletes, azért más ligában versenyez mint ez.
  • sárkánylovag #8
    Én megnéztem a csajos előzetesét, hááát.
    Nem volt vicces, cikinek jobban éreztem.
    A mostani bugyutás Marveles mozifilmek mellett elférne a moziban, de nagyon nagy nevek után akarnak jönni, akik mind nagy színészek voltak , ezek meg egy kivételével nem.
  • Etinger #7
    Gyengébbek kedvéért azt akarta mondani a cikkíró, hogy rárepültek mint légy a szarra.
  • Drubowski #6
    Azért elég szellősek voltak a mozik.
  • kalapos01 #5
    egy osszehasonlitas akasztott ki? egyebkent nem eloiranyzott, hanem becsult. a studio nem fog 15 millios veszteseget eloiranyozni. de szerintem felesleges, mert itt is tobbszor megirtak, hogy mekkora siker a warcraft kinaban, es mekkora bukas amerikaban, es mennyire kozepesen jo a vilag tobbi reszen. osszssegeben ugysem lesz siker, viszont jo eselye van ra, hogy folytatodjon.

    a masik meg amerikaban siker, cserebe annak orulhetsz, hogy kinaban biztos, hogy nem lesz az, mert be sem mutatjak. hogy nemzetkozileg mi lesz, majd kiderul.

    de az egesz tma, hogy melyik amerikai es kinai multi mennyivel gazdagodik, nem ertem, hol szamit annyira, hogy erdemes stresszelni miatta.
  • Prof William #4
    Kellett még egy rúgás a Warcraft filmbe ugye cikkírók? :)

    Hál istennek az előirányzott 450 millió helyett csak 430 milliónál jár szóval végre lehet ismét fikázni. :)