Szekeres Viktor

Az első képek a Múmia feldolgozásának forgatásáról

Újabb fotók érkeztek a Múmia rebootjának forgatásáról.

Az első adag, a Múmia rebootjának forgatásán készült képen Tom Cruise-t és Annabelle Wallist láthattuk, most pedig a címszereplőt, Sofia Boutellát örökítették meg London utcáin a lesifotósok, amint éppen egy tömegjeleneten dolgozik széles gesztusokkal. Az említetteken kívül a filmben még Jake Johnson kapott kiemelt szerepet kapott. (A mellékelt képek mellett még itt lehet megnézni további több tucat fotót erről a forgatási napról.)

Klikk ide! Klikk ide!

A The Mummy története napjainkban fog játszódni, Cruise karaktere különleges alakulatos katona lesz. A filmet Alex Kurtzman rendezi. A múmia a tervek szerint a klasszikus, Universalos mozis szörnyeket egy világban összehozó sorozat első darabja lesz, mely 2017. június 9-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, a folytatás pedig, már egy új szörnnyel, 2018. március 30-án mutatkozna be a multiplexekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    Inkább a Misson possible-t forgatná.
  • Ender Wiggin #6
    A nagy seggnek sosem örülök. A törpeséget gondolom az indokolja, hogy embermérető múmia mellett Cruise is törpének látszana.
    És, mint színész is tök idegesítő volt a Kingsman-ben.
  • Dewri #5
    Vélhetően örülnél te annak a "nagyseggű törpének"...

    Sofia Boutella

    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.07.12. 15:30:37
  • morguldae #4
    Szerintem semmi szükség újrafeldolgozásokra! Már egy új sztorit sem képesek kitalálni???? Mindig csak vegyük elő a régit.... Annyi jó könyv van, vegyél elő egyet, amit még más nem vett elő, aztán csináld meg azt filmbe bakker!...
  • Zombee #2
    Ráadásul mindezt napjainkban, hogy végképp semmi hangulata ne legyen.
  • Ender Wiggin #1
    A nagyseggű törpe a múmia? Kissé hiányzik belőle a karizma, ami Arnold Voslooban meg volt. Cruisenak meg hiányzik vagy 20 év, mert az arca már félúton van a töke felé... Megint egy felesleges reboot.