Szekeres Viktor

Megvan, kik lehetnek a The Flash-mozifilm női főszereplői

Még mindig nem dőlt el, hogy ki lesz Iris West.

Sajtóértesülések alapján egyesek már tudni vélik, hogy kik kerültek a The Flash-mozifilm női főszereplői castingjának döntősei közé - legalábbis pár nevet biztosan. A Variety például biztos benne, hogy a legesélyesebb az a Kiersey Clemons, aki a filmet rendező Rick Famuyiwa előző munkájában, a Dope-ban is játszott már. A The Hollywood Reporter egyik újságírója viszont Twitteren azt jelezte, hogy többek között Lucy Boynton (Sing Street) és Rita Ora (A szürke ötven árnyalata) is esélyes még a szerepre.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mely karaktert játszhatják, de ugyancsak értesülések szerint Iris West egy új verzióját. Mint ismert, a The Flash-mozifilm főszereplője Ezra Miller lesz, s jelen állás szerint a bemutatóra 2018. március 23-án kerül sor Amerikában. Előtte persze Barry Allen fel fog tűnni a Zack Snyder által rendezendő Igazság Ligája-filmben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ilyenkor derülnek ki a piszkos igazságok, hogy ki milyen filmeket néz.
  • Ender Wiggin #1
    Orál Rita? Vazze. Minden színésznek teljesen tehetségtelen, képzetlen idióta énekes, modell, sportoló, celeb... ki tudja ki nem színész akar lenni...