Szekeres Viktor

Bruce Willis újabb két gagyi akciófilmre szavazott - íme az előzetesek

Bruce Willis az új Nicolas Cage?

Miközben azért mozifilmen is dolgozgat Bruce Willis, bár A bosszúvágy-feldolgozás forgatása még nem kezdődött el, javarészt mégiscsak a mozikat elkerülő, inkább a lakossági piacra szánt produkciókban játszik. És bár ezek között is akadhatnak igen jó darabok, feltételezhetjük, hogy a nevenincs készítők (Max Adams, Steven C. Miller) alacsony költségvetésű filmje értékelhetetlen béfilmek. A Precious Cargo tavasszal jelent meg Amerikában, míg a Marauders a napokban lett megvásárolható.


A filmekről a mellékelt előzetesek mindent elmondanak, illetve az is, hogy az egyik rendezőnek előbbi az első munkája, míg a másik már korábban is dolgozott Willisszel az Extractionben. Az akciósztár egyébként 2013-as jó, mozis sorozata után (Die Hard 5, GI Joe 2, RED 2, Sin City 2) kezdett el ismét gagyi akciófilmeken dolgozni, a következők kerültek ki a közreműködésével: A herceg, Vice, Extraction - de nemsokára a Going Under is elkészül.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirBubu #5
    de magyarra volt festve. nem? de. csak kidigitalizálták
  • Zombee #4
    Azért én kijavítanálak. A Mig-25 nem helikopter, és Magyarországon nem is volt soha rendszeresítve. Amire te gondolsz, az egy orosz helikoptert játszó magyar Mi-24.
  • SirBubu #3
    az klassz volt az utolsó DieHard-ban, amikor a MAGYAR(!) mig-25-ös helikopter mindent szétlőtt géppuskával

    az legalább rendesen meg volt csinálva
  • Zombee #2
    Kár érte (kiváló ügynök volt).

    Mondjuk a Die Hard 5 azért messze nem egy remek film. Moziban láttam, de belegondolva, Willis és a karakter vitte a hátán az egészet. Bár amióta McLane nem iszik, nem cigizik és nem káromkodik, az se az igazi. Maga a film erős közepes csak, egy Die Hard 1-2-3-hoz, Utolsó cserkészhez nem mérhető. Shane Black őt is újra felfedezhetné Robert Downey Jr. után.
  • SirBubu #1
    rohanok is a teszkóba áttúrni a DVD-s ládákat