Szekeres Viktor

Távozik a Top Gear műsorvezetője

Chris Evans kiszáll a Top Gearből.

Chris Evand nem marad a Top Gear esetleges 24. szezonjára műsorvezetőnek, ugyanis a tévés kiszállt a sorozatból, erősítette meg a BBC, illetve az érintett közleménye. Az okokra diplomatikusan egyik fél sem tért ki, de aki követi a bulvárhíreket, az tudta, hogy több pletyka is megjelent Evans és műsorvezető társa, Matt LeBlanc összetűzéseiről, arról nem is beszélve, hogy előbbi ellen egy rendőrségi eljárás is folyik.

Evans távozásával sokak szerint Matt LeBlanc marad az egyedüli műsorvezetője a Top Gearnek, egyelőre nem tudni, hogy keresnek-e mellé társat. Azt pedig a BBC erősítette meg hivatalosan is, hogy 2017-ben a többiek (Sabine Schmitz, Rory Reid, Chris Harris, Eddie Jordan) ugyancsak vissza fognak térni a műsorba közreműködőként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Nem lett volna szabad az előző koncepciót tovább vinni új emberekkel, mert így óhatalan az összehasonlítás, abból pedig nem jöhettek ki jól. Nem is beszélve arról, hogy a másik három tud írni, itt pedig csak erőlködés van. De LeBlanc jó fej.
  • gergely1991 #1
    Ahogy látom mégsem volt olyan jó ötlet az elöző műsorvezetőigárda kidobása,ugyanis azóta "lélegeztetőgép" alatt van a műsor.