Szekeres Viktor

Viccesnek szánt, új előzetest kapott a Rossz anyák

Lehet, hogy a Bad Moms mégis jól fog elsülni?

A legutóbbi, igen humortalan trailer után egy fokkal jobb előzetest kapott a Rossz anyák (Bad Moms), melyet Amerikában július 29-én mutat be az STX Entertainment, itthon pedig augusztus 11-én kerül sor a premierjére. A filmet az a Jon Lucas és Scott Moore írta és rendezte, akiknek a Másnaposok forgatókönyvét is köszönhettük pár éve.


A (rossz) anyákról szóló komédia három főszereplője Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn lesz, de mellettük, kisebb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Christina Applegate, Jada Pinkett Smith és Annie Mumolo. És, ahogy a fentiekből is kiderül, a film azoknak jöhet be, akik a merészebb, korhatárs humort kedvelik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    És régen azért nem volt sok szinkron, mert akkor még többen tudtak angolul? Olvasni is elég sokan tudnak, szerintem. Én is szívesebben nézek magyarul egy filmet, mert magyar vagyok.

    De mi ebben a nagyképűség? Ha kell, akkor a vécére is kimegyek. Ez is megkönnyíti az életet, nem büszke vagyok rá. Az angol nem valami úri hóbort. Szüksége van/lehet rá az embernek. Nyilván megteheti mindenki, hogy nem tanul meg normális szinten, de... Nem is értem, miért ne tegye? Ha egy bizonyos szinten vagy, onnan már szinte magától tovább fejlődik. És szerencsére manapság azért mindenkinek van ahhoz esze, hogy ne tegyen keresztbe magának azzal, hogy (direkt) nem tanul meg. Nyilván vannak páran, akik nem teszik, de MIÉRT?
  • KoLaMan #3
    Há, hogyne, ezért is készül gyakorlatilag MINDEN filmhez szinkron (sajnos).
    Kicsit nagyképű hozzászólás. Hogy neked nem gond az értés, az remek, de a nagy többségnek az.
    És egy dolog olvasni az angolt interneten, és nagyon másik dolog egy filmet angolul követni.
  • kalapos01 #2
    Nem hiszem, hogy bárkinek gondja lenne manapság az angol nyelvvel, mégiscsak 2015-öt írunk. Vagy iskolában tanul meg az ember, vagy ha előtte a net, akkor onnan képzi magát. Legalábbis, ha van esze. Persze, ha valaki úgy dönt, hogy direkt nem akarja érteni a netes tartalmak 99%-át, akkor persze nem tanul.