Szekeres Viktor

A negatív kritikák ellenére jól startolt a Tarzan legendája

Nagyon kellemes meglepetés a Tarzan legendája amerikai szereplése.

Inkább negatív véleményeket olvasni a Tarzan legendájáról (Legend of Tarzan), mint pozitívakat (ld. a mi kritikánk), a RottenTomatoes gyűjtése alapján a 35%-os mutató azt jelzi, hogy 44 kritikus jónak értékelte David Yates filmjét, míg 83-as gyengének, azonban már régóta tudjuk, hogy az efféle filmek iránti érdeklődésre nincsenek nagy hatással az újságírói vélemények. Ezt pedig remekül mutatja az a tény, hogy az új Tarzan-film 14 millió dolláros pénteket produkálva magasan felülmúlta az előzetes várakozásokat.

Ezzel a teljesítménnyel a 180 millió dollárba kerülő alkotás a második helyet fogja megszerezni a 4 napos, hosszú hétvégét követően, hiszen meg fogja előzni a majdnem 17 millió dollárral startoló A bűn éjszakája 3-at, és nagyjából 45 millió dollárt fog termelni - az első természetesen ismét a Szenilla nyomában lesz, ezúttal 52 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    Az a baj, ha jó - ha nem jó, értékelésben csak a közepeset és a rosszat ismerik. Az mondjuk döbbenetes néha milyen gyenge blockbustereket éreznek közepesnek.
  • kalapos01 #3
    Mondjuk abban igazad van, hogy totál felesleges, mert látatlanban lehet tudni, hogy a nyári hollywoodi popcornfilmek esetében 10-ből 9 szar vagy jobb esetben felesleges. Nem hiszem, hogy bárkiben felmerülne, hogy egy, tudomisén, Tarzan, vagy Jégkorszak20 vagy Warcraft vagy XMen6 (mi van vagy volt nyáron?) jó lesz.
  • kalapos01 #2
    Az RT csak linkeket gyűjt. Megmondja neked, hogy pár kiemelt oldal embere mit mond. Ez nem jó vagy rossz kategória, hanem van. Önellentmondásról meg szerintem csak az tud, aki folyamatosan olvas külföldi kritikusokat, de ki az a hülye.

    Ha nem lenne, akkor megnézhetnéd manuálisan, hogy a 100-200 orgánum véleményei közül a jók vagy a rosszak vannak többségben (vagy kiválasztasz egy random kritikust és az ő véleményét), de ha más elvégzi helyetted a munkát, akkor miért strapálnád magad.
  • Etinger #1
    A RottenTomatos egy szar oldal, szar kritikákkal (szebben fogalmazva következetlen, folyamatosan önellentmondásokba keveredő kritikusokkal). Éppen ezért komolytalan hivatkozási alap :)