Szekeres Viktor

Itt A mestergyilkos 2 előzetese Jason Stathammel

Jason Statham keményebb, mint valaha.

Megkapta első előzetesét A mestergyilkos folytatása. A Mechanic: Resurrection címre hallgató filmet augusztus 26-án mutatják be Amerikában, azonban arról egyelőre még nincs hivatalos információ, hogy mikor kerülhet sor a hazai premierre. A filmet a német Dennis Gansel rendezi, akitől itthon a Napola - A Führer elit csapatát és A hullámot láthattuk nemrég, de ő készítette annak idején az itthon nagy sikert arató Csajok a csúcsont is.


A Thaiföldön forgatott filmben Jason Statham természetesen vissza fog térni Arthur Bishop szerepében, hiszen a remake alapjául szolgáló eredeti Charles Bronson-mozi megváltoztatott befejezésnek köszönhetően életben maradt a karaktere. Statham mellett Tommy Lee Jones, Jessica Alba és Michelle Yeoh lesz benne az új epizódban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #6
    Én inkább arra a macára fókuszálnék, nem J.S.-re :)
  • Ender Wiggin #5
    Figyelembe véve, hogy nem is színész, csak egy ex-toronyugró, ex-modell (a törp szekcióból) felesleges arról beszélni, hogy mit alakítana jól... Önmagát sem...
  • BrockSamson #4
    A Kolibri-kodban hagytak neki nemi teret a szineszi jatekra, es bar a film nem egy nagy durranas, Statham egesz jot alakit benne.
    Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2016.06.25. 11:27:46
  • kalapos01 #3
    "Miért pont a történet és fantázia nélküli Hitmanbe"

    Mert még mindig ott tartanak sokan, hogy Statham is kvázi kopasz. Ritka nagy marhaság lenne egy olyan karaktert adni neki.

    "Valahogy túl egyszerű ez a színész, "

    Mint ahogy ez is marhaság, elég megnézni azokat a filmjeit, amikben nem csak az volt a feladata, hogy gyilkológép legyen. És nem feltétlenül a Blöffre gondolok. A Kémben is ő volt a legviccesebb figura. De ettől még HItmannek butaság lenne.
  • Rita79 #2
    Miért pont a történet és fantázia nélküli Hitmanbe? Ráadásul ha már itt tartunk, Statham pont nem arról híres, hogy agyban erős, cizellált karaktereket alakít, hanem kizárólag amolyan izomagyúakat. Pl. egy Jason Bourne filmben sem tudnám elképzelni. Valahogy túl egyszerű ez a színész, meg a karakterei is.
  • xido #1
    Hány ilyen filmet kell még alárakni a csávónak,hogy belássák,megérne egy próbát vele egy Hitman feldolgozás? :)