Szekeres Viktor

Ilyen lesz az új Batmobile az Igazság Ligája-filmben

Az Igazság Ligájában felspécizik a régi Batmobile-t.

A napokban a Warner Bros. bemutatta, hogy fog kinézni az új Batmobile, hiszen az Igazság Ligája-mozifilmben már nem a Batman v Supermanes változatot fogjuk látni, hanem egy némiképp felturbózottat. A mostani járgányt ismét Patrick Tatopoulos tervezte, s nagy változtatásokat nem végeztek a dizájnon, azonban az autó kapott újabb fegyvereket, ami sokak szerint azt jelenti, hogy Batman karaktere továbbra is harci gépként fog funkcionálni.

Egy londoni sajtóturnén Tatopoulos büszkén mesélte, hogy az új Batmobile-on gépfegyverek mellett rakétavetők és ágyúk is megtalálhatók lesznek. Bruce Wayne egyébként az Igazság Ligájában más közlekedési eszközöket is igénybe fog venni, például egy Flying Fox nevű repülő alkalmatosságot, ami több ember (és a Batmobile) szállítására is alkalmas lesz. Emellett még egy Nightcrawler nevű egyszemélyes jármű is szerepet kap a filmben, ami több lábon jár majd és szűk helyeken képes átpréselni magát.

Az Igazság Ligája rendezője az Acélembert és a Batman v. Supermant is jegyző Zack Snyder lesz, a cél pedig az, hogy az Igazság Ligája első rész (Justice League Part One) 2017. november 17-én bemutatásra kerüljön Amerikában. A filmben kiemelt szerepet fog játszani a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) három főszereplője, Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) és Gal Gadot (Wonder Woman), valamint Jason Mamoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg) és Ezra Miller (The Flash). Érdekesség, hogy e film előtt mozikba fog kerülni a Csodanő, azaz Wonder Woman mozifilm, ennek 2017. június 23-a a premierdátuma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Olyan ez, mint egy F1 autó, millió könnyen deformálódó, törő, gracilis alkatrésszel. Nem túl logikus felépítés.
  • Dewri #1
    Akkor is a legelső, Keaton-féle filmben szereplő Batmobil a király!