Szekeres Viktor

Jövőre kevesebb Game of Thrones-részt kapunk?

Lehet, hogy a Trónok harca 7. évada csak hét részből fog állni.

Ugyan még mindig nincs semmilyen hivatalos információ a Trónok harca, vagyis a Game of Thrones hetedik szezonjának paramétereiről, de a napokban Jack Bender, a hatodik szezon 5. és 6. epizódjának a rendezője egy interjúban azt mondta, hogy a jövőre bemutatásra kerülő évad mindössze hét részből fog állni. Ezt az információt természetesen helyén kell kezelnünk, de a produkcióval az idén először együtt dolgozó rendező valószínűleg nem csak a hasára ütött, amikor ezt az információt (véletlenül) megosztotta az őt kérdező újságíróval.

Korábban egyébként az Entertainment Weekly arról értesült, hogy az HBO és a készítők, David Benioff és Dan Weiss, véglegesíteni akarják az utolsó szezonokra, tehát a sorozat lezárására vonatkozó terveiket, és ezek a tervek állítólag a hatodik évadon túl még 13 részről szólnának, melyet a csatorna egy 7 részes hetedik évadra és egy 6 részes nyolcadikra bontana fel - lehet, hogy Bender csak innen informálódott?

Mindenesetre, ha erre a döntésre kerül sor, akkor a Game of Thrones 2018-ban érne véget, minden bizonnyal örökre, hiszen a készítők kizárták, hogy spinoffot készítenének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    és másrészt?