Szekeres Viktor

Megvan, ki alakíthatja az első, saját filmet kapó Marvel-hősnőt?

Újabb Oscar-díjasból faragnak Marvel-szuperhőst?

Bár egyre hangosabbak a Fekete Özvegy-mozifilmmel kapcsolatos pletykák, azt már jó ideje tudjuk, hogy az első női Marvel-hős, aki saját filmet kap, Captain Marvel lesz, bár való igaz, hogy a Hangya folytatásának címe Hangya és Darázs lesz, tehát Evangeline Lily karaktere megkapta a címben való szereplés jogát. A napokban mindenesetre a Variety adta tovább értesülését, miszerint Brie Larsonnal tárgyal a Marvel Studios a szerep kapcsán.

Az idei Oscar-díjas Larson, ha megszületik a megegyezés, Carol Danverst, azaz Captain Marvelt alakíthatná az Amerikában 2019. március nyolcadikán bemutatásra kerülő filmben. A karakter képregényben először 1968-ben tűnt fel, a Marvel Super-Heroes 13. számában az amerikai légierő biztonsági főnökeként, ami után egy robbanás révén és Kree-technológiának köszönhetően lett belőle szuperhős.

A Captain Marvel-film forgatókönyvét Nicole Perlman és Meg LeFauve írja, de rendezője még nincs a projektnek. Larson egyébként már korábban is szerepelt képregény-adaptációban, a remekül sikerül Scott Pilgrim a világ ellenben láthattuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #4
    O, az ezerszer leragott csont, a lereszkedo hangsuly, az al-intelektuel elemzes. Ez most megtanitja a nepet, hogy legyen okos, mikozben igyekszik minden masodik mondatban sajat muveszi felsobbrenduseget kiemelni.

    Erdekes, en szeretem a kepregenyeket es az azokbol keszult filmeket de mivel evente csak egy tucat van, boven jut idom megnezni mas celokat kituzo alkotasokat is. Az a baj, hogy a video csak ket neztotipus letet feltetelzi: az agyhalottat, akihez gyorsan hozza is koti a kepregenyfilmeket, es a muertot, aki meg veletlenul sem nez kepregenyfilmeket. Ez a valosag folosleges leegyszerusitese.

    Minden evtizednek megvannak a maga latvanyfilmjei, a kilencvenes evekben Stallone, Swarzenegger es tarsaik voltak ugyanebben a pozicioban, a ketezres evekben allandoan megsemmisult a vilag, most pedig eppen kepregeny mania van.

    A szineszkarrierekre valo hatas eleg eroltetett, mert RDJ karrierje szarnyal, Scarlett Johanson ea Chris Hemsworth omlik a csapbol is, a O'Donnell-Clooney bukasok pedig nem abbol kovetkeztek, hogy kepregeny adaptaciokban szerepeltek a szineszek, hanem hogy kategorikusan szar volt a film.
  • molnibalage83 #3
    Ezzel kb. vége is lesz karrierjének, ha a papírforma folytatódik...


    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.05. 09:52:06
  • BrockSamson #2
    Viszont lehet teljesen atirjak a filmes univerzumra a karaktert, szoval esetlegesen meg egesz kree vonalat is dobhatjak (sot, meg Binary sem lesz benne Carol elozmenyeiben).
  • cateran #1
    Carol Danvers..Na, akkor vegre nem eredettortenet lesz :D (o a 7, Captain Marvel..Sorrendben: Mar-Vell, Monica Rambeau, Genis-Vell, Phyla-Vell, Khn`nr, Noh-Varr es vegul Carol)