Szekeres Viktor

Nagyon jó lett a Batman v Superman bővített változatának előzetese

Lehet, hogy eleve a bővített változatot kellett volna moziba küldeni?

Amerikában, és vélhetően a világ többi részén is, június 28-án (plusz/mínusz 1-2 nap) jelenik meg digitálisan, július 19-én pedig lakossági forgalmazásban a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című, meglehetősen sokat ócsárolt, a nézőket és a kritikusokat is megosztó képregényfilm, mely a gyártó stúdió bővített verzióban is elérhetővé tesz, s ki tudja, talán 3 órában sikerül a képregény-rajongók számára is elfogadhatóra varázsolni a filmet.


A Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Edition külön előzetest is kapott, melyet még a filmet nem túlságosan kedvelők is el fognak ismerni, bár nyilvánvalóan az efféle kozmetikázás a végeredményt már nem nagyon fogja befolyásolni. Miután a legutóbbi két, Nolan-féle Batman-film 1 milliárd dollár fölötti bevételt produkált, addig a Supermannel kiegészített köpönyeges igazságtevő legújabb kalandjai még mindig csak 871 milliós világbevételnél járnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • firebird182 #10
    Ez már régi film. Minek előzetes olyan filmhez ami már volt a mozikban és már lejárt?? Torrenteken is már 2-3 hónapja fent van.
  • Gauge #9
    Mert kell a pénz a következő hadjáratra! - Erik, a viking
  • Ender Wiggin #8
    Osztom... A Superman jelenség már önmagában komolytalan. És Affleckman jobb lett volna önálló filmben a gagyi mesehősök nélkül. De ez van...
  • msgreg #7
    Azt nem volt "szerencsém" megnézni. Annyira rosszak voltak a vélemények róla, hogy a mai napig nem láttam.
    Ráadásul emlékszem volt egy trailer, amiben a szemgolyóját érte egy lövedék és csak a szaruhártyája rebbent meg tőle, míg a lövedék mintha acéllal érintkezett volna. Értem én, hogy acélember meg minden, de ez annyira irreális, hogy teljesen elvette tőle a kedvem, hogy megnézzem. :)
    Szóval azt nem láttam, így nem volt alapom összehasonlítani, de akkor azt gyanítom nem sikerült tanulni az első rész hibáiból.
    Olvastam pár cikket, ahol az is téma volt, hogy felvennék a versenyt a Marvel-el. Véleményem szerint, bár azok sem hibátlan filmek (gondolok itt most csak a Bosszúállók és Amerika kapitány részekre) mégis ilyen produkciókkal fényévekre járnak attól, hogy versenyezzenek velük.
    Mondom ezt úgy, hogy a Batman vs Supeman-ben Batman szerintem egészen kiváló volt, csak Superman-t, Wonderwomen-t, Luthort, aki inkább valamiféle Joker utánzat és azt az izét szedtem volna ki a film végéről. Így még lehetett volna belőle egy egész jó Batman film pl.. :)
  • Ender Wiggin #6

    @msreg: Az első superman film háromnegyede a pusztításról szóló látványorgia volt. Ahhoz képest kicsit akkor jobb is az arány, nem ? :-D
  • Ender Wiggin #5
    400-ba került, eddig 329-et hozott hazai pályán. Ez a két adat a lényeges. A külföldi bevételekből 5-10% jön maximum, míg a hazaiból 75-80%. Jelen állás szerint még mindig mínuszban van a stúdió!
  • vato loco #4
    "június 28-án (plusz/mínusz 1-2 nap) jelenik meg digitálisan"

    Akkor 29-én már fenn lesz a torrenten. :)
  • zetortraktor #3
    Miért lenne elég, ha sokkal több is lehetett volna? Mert sokkal több bevétellel számoltak, sokkal több pénzt terveztek be a jövőre. Így meg alig lesz valami nyereségük, az is csak akkor, amikor sor kerül a lakossági meg tévés premierekre. Nem mindegy, hogy a 2-3 éve befektetett pénz a mozis futás alatt térül meg, vagy csak rá egy évre. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen zakó negatívan befolyásolja a további filmek sorsát is.

    A filmeket nem minimális nyereségért készítik. Vagy szerinted teljesen mindegy, hogy 871, 956 vagy 997 millió dollár a bevétel? Neked lehet, mert mindegyik kurva sok pénz, de a differencia több filmnyi költségvetés.
  • msgreg #2
    Nem feltétlen a pénz itt a probléma, hanem az, hogy nem érdemli meg. A film biztos sokat hoz majd a konyhára, de véleményem szerint a mozifilm verzió vagy bánom is én minek nevezzük (vágott verzió) botrányosan rossz lett. Sajnos nem tudom szavakkal elmondani, mekkora csalódást okozott ez a film. Leginkább gyávának tudnám nevezni a stúdiót, amiért nem merték szétszedni két részre. Az első fele a filmnek még egész tűrhető, ha nem akciófilmként tekintünk rá, de a második fele (kb. utolsó 45perc) az felháborító, teljesen felesleges volt a filmbe, csak értelmetlen pusztításról, afféle mozis látványorgiáról szól. Értelmetlen és teljesen felesleges, nem maradt idő felépíteni a történet végét csak odalett vágva, hozzá lett csapva. Ha lenne valamiféle igazság a világban én az ilyen filmek után visszafizettetném a jegyár kétszeresét, mivel így még ha botrányosan rossz is kaszálnak vele és készítenek egy újabb szemetet, amivel behúzhatnak a csőbe.
  • Cefet #1
    Könyörgöm, miért nem elég a 871 millió?!