Szekeres Viktor

Videón mutatkozik be a Transformers 5 főgonosz robotja

Bemutatkozott Megatron új arca.

Nagy meglepetést ígértek Michael Bayék május végére, azonban kiderült, hogy közel sem akkora durranással rukkoltak elő a Transformers ötödik része kapcsán - egy videóval, mely reményeik szerint izgalmi állapotba hozza a rajongókat. A rendező Instagram-posztja szerint Megatron új arcát láthatjuk a felvételen.


A Transformers: The Last Knight, vagyis Az utolsó lovag Amerikában 2017. június 23-án kerül bemutatásra a mozikban, s ismerve a stúdió taktikáját, bizton számíthatunk arra, hogy a TF5 világpremier lesz itthon is, így idehaza már 22-től láthatjuk. A színészek közül a negyedik részből visszatér Mark Wahlberg (Cade Yeager), a női főszereplő pedig Isabela Moner lesz. Rajtuk kívül Jerrod Carmichael, standup komikus kap kiemelt szerepet. A 15 éves Moner karakterét fiús csajként írják le, aki árvaként nőtt fel nevelőszülőknél, és igen fineszes, mindig feltalálja magát. A lány egyetlen barátja egy apró Transformers lesz, egészen addig, míg nem találkozik Cade-del. Rajtuk kívül még Josh Duhamel visszatérését vehetjük biztosra az első három epizódból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #8
    Nézi valaki ezeket a szarokat?
  • Aldo Moro #7
    Egy robot miért pont ember formájú?
  • Paddy #6
    Ötlettelen filmek voltak. A forgatókönyvírónak tessék leülni és végignyalni a 80-as évek Transformers rajzfilmsorozatát+a képregényeket. Így megfelelően hangsúlyos karakterekkel és sztorival állhatnak elő.
  • Ender Wiggin #5
    Ja, csak a filmek autobotjai követhetetlenek, egyformák és kicsi szerepük van, így a kutyát nem érdekel, hogy éppel melyiket nullázák le. Mintha nem is történt volna semmi, a következőben lesz egy ugyanolyan. Egyedül Optimus és Bumblebee néz ki kicsit másképp, és ők kapják a főszerepet is. A többi csak töltelék, akit szétcincálhatnak a rosszak. És mindig ott van Megatroll, aki szerintem minden a négy filmben főgonosz volt, nem csak kettőben. Elsőben az AllSpark, a másodikban Optimus kardja, a harmadikban a baltája csapja szét. A negyedikben meg elmenekül. Elpusztíthatatlan, mint Leoncio a rabszolgasorsban.
  • vato loco #4
    Ráférne erre a sorozatra egy reboot, ennél a 80-as évek rajzfilmsorozata sokkal komolyabb volt. Itt csak saját magukon röhögnek a JarJar robotok.
  • wraithLord #3
    Viszont Robot Robiéknál már kipurcant egy csomó főszerepet játszó Autobot. A 4. részig - ha jól rémlik - Bumblebee volt az egyetlen, aki eljutott. Persze Optimális Prájmot kivéve.
    Mondjuk főgonosz is 2x volt Megatron, a többibe csak beleszőtték így-vagy-úgy, mert OP az azokat megelőző részekben elagyalta.

    Legalább van súlya a főgonosznak (nem gondoltam, hogy ezt pont egy trafó filmnél fogom mondani :D), nem úgy, mint Ultronnak, akit "Ultron kora" címen 2 órán keresztül aláznak, aztán a legjelentéktelenebb karakter kinyírja (illetve véglegesen Vision vagy ki).
  • Ender Wiggin #2
    Az Avengernek felróják, hogy sosem hal meg senki, nincs tét, blabla, de ott legalább a gonosz filmenként változik. A Robot Robiéknál még az sem...
  • grobs #1
    Kérdés, hogy ez Megatron új arca, vagy Galvatron? Ha utóbbi akkor valóban izgalmas.