Szekeres Viktor

Itthon elég nagy siker a Warcraft-mozifilm

Amerikában közepesen fog nyitni az előrejelzések szerint a Warcraft: A kezdetek, itthon viszont nagy siker.

A Warcraft: A kezdetek annak ellenére, hogy játékadaptáció, nagyon erős hétvégi nézőszámmal debütált a magyar mozikban. A UIP-Duna Film által forgalmazott fantasyről ugyan erősen megoszlanak a vélemények, de az biztos, hogy a hazai nézők saját szemükkel akarták látni, hogy milyen lett a végeredmény, legalábbis 84 293-an biztosan, ugyanis ennyi jegyet adtak el a filmre az első négy (és fél) napon. Ez természetesen a hétvégi hazai mozis bevételi és nézettségi toplista első helyét is jelentette Duncan Jones filmje számára.

A Warcraft: A kezdetek startja 123 millió forintot hozott a moziknak, illetve a forgalmazóknak, míg a második helyre befutó, erősen közepesen, de legalább Amerikával ellentétben nem bukásszagúan startoló Rendes fickóknak 31,6 millió jött össze a 21 843 nézőnek köszönhetően. A múlt hét harmadik újoncfilmjét, A legkúlabb napot vasárnapig 2 049-en nézték meg, ami a toplista tizedik helyét jelentette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Akkor nem írták volna meg, hogy nagy siker, nem? Vagy nem írtak volna külön nagy írást az orkok maszkjáról. Miért akarná bárki is, hogy bukjon egy film? Ha valami nem érdekel valakit, akkor nem foglalkozik vele. De hogy direkt rosszat akarjon...?
  • Prof William #3
    Hasonló érzésem volt... Mivel már MO-n is közepes nézőszámot jósoltak.

    Aztán ha kiderül hogy az előrejelzésekkel ellentétben Amerikában is nézik majd... Akkor kíváncsi vagyok milyen cikk fog születni. :)
  • Wittgen #2
    Kicsit olyan a cikk eleje, mintha az SG csalódott volna abban, hogy a sok negatív kritika ellenére mégis jól muzsikál a hazai pénztáraknál a film. Mintha a bukását szeretné az írója.
  • jkedzs #1
    bay gyanús...