Szekeres Viktor

Tom Hanks magyarul beszél a harmadik Dan Brown-filmben - itt a videó

Már magyar előzetese is van az Infernónak.

Az Inferno első előzetesének premierjét követően nem sokkal megérkezett a magyar változat is, mely mellé szokás szerint le kell írnunk, nehogy félreértés legyen: mint mindig a korai előzetesek esetében, most is igaz, hogy sem hangszereposztás, sem a fordítás nem tekinthető feltétlenül véglegesnek, bár nyilván színészek terén arra fog törekedni a stúdió, hogy mindenki megkapja jól ismert hangját. A filmben Tom Hanks és Felicity Jones próbálja megmenteni a világot (a forgatási helyszín Budapest volt), a rendező pedig Ron Howard.


A hivatalos szinopszis a következő: "A világhírű szimbólumkutató (Tom Hanks) Firenzében tér magához. A fején súlyos seb éktelenkedik, és nem emlékszik semmire abból, ami előző néhány nap történt vele. De talán már meg sem lepődik, amikor rájön, hogy egy nagy és ősi összeesküvésbe keveredett.
A különleges rejtélyhez a megfejtést Dante Pokla jelenti. A szövegben rejlő üzenetek segítségével a professzor talán gyorsabb lesz mindenre elszánt ellenségeinél, és megállítja őket. Még mielőtt valóra válik rettentő tervük.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    Mostanában eléggé kritikus vagy. :)
    Múltkor egyik ismerősöm ajánlott egy filmet, belenéztem, majd mondtam neki, hogy VICO-s szinkront neki, azt mehet a videotékába a leárazott filmek közé.
  • Ender Wiggin #1
    Lehet, hogy egykor menő volt a magyar szinkron, de manapság már pornószinkronnak is full gáz.