Szekeres Viktor

Spoileres lesifotós képek az új Alien-film forgatásáról

Paparazzók lőttek pár képet a Prometheus 2 forgatásán.

A napokban a Daily Mirror jelentetett meg akár spoileresnek vehető lesifotókat a Prometheus folytatásának, az Alien: Covenantnek az ausztráliai forgatásáról - a képek értelmezése persze a rajongók dolga. A tervek szerint a Ridley Scott által rendezett film amerikai premierjére 2017. október hatodikán kerülne sor, abban az időben, amikor a Gravitáció, illetve a Mentőexpedíció is sikert aratott.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az eddigi információk szerint az Alien: Covenant története pedig szoros kapcsolatban fog állni az 1979-es A nyolcadik utas: a Haláléval (Alien). A helyszíne egy elhagyott bolygó lesz a galaxis egy távoli sarkában, melyet a Covenant nevű gyarmatosító űrhajó fedez fel, s melyet első pillantásra paradicsomnak vélnek. Azonban a valóságban egy sötét és veszélyes világról van szó, melynek egyetlen lakója egy David nevű android (Michael Fassbender), a Prometheus-expedíció túlélője.

Az Alien: Covenant női főszereplője Katherine Waterston lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez és Billy Crudup. Rajtuk kívül Ridley Scott mindössze azt erősítette meg korábban, hogy Noomi Rapace (Elizabeth Shaw) csak nagyon röviden bukkan fel a filmben, melynek forgatókönyvét Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás) írta.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)