Szekeres Viktor

Itt a Star Trek-tévésorozat első előzetese

Már videó is van az új Star Trekhez. Mármint a tévésorozathoz.

Épp tegnap számoltunk be arról, hogy milyen új fejlemények történtek az elmúlt hetekben a 2017. elején bemutatni tervezett Star Trek-tévésorozat háza táján, és valamikor este, a CBS csatorna a reklámozóknak tartott sajtónyilvános eseményén bemutatott egy teaser videót a szériához. Csupán egy animációról van szó, melynek helyszíne a világűr, azonban a videó végén egy (illetve négy) jelmondat kíséretében megjelenik a sorozat logója.


A kiírások új világokat, új ellenségeket, új hősöket - és új legénységeket is ígérnek. Ez utóbbi mindenképpen szöget üthet a rajongók fejében, hiszen vagy azt jelenti, hogy több hajó is szerepelni fog a sorozatban, vagy pedig azt, hogy minden évadban más és más legénység kalandjait kísérhetjük figyelemmel. Fontos tudnivaló, hogy bár odakint digitális módon lesz elérhető a sorozat, nemzetközi terjesztés esetében a tévé lesz az elsődleges platform.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #2
    Ideje az új sorozatnak, csak legyen valósághűbb (pl. nehogy már minden bolygóra állandóan a kapitány menjen, hanem pl. felfegyverkezett katonai csapatok rendes védőruhában....ilyenek)
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2016.05.21. 21:06:18
  • TokraFan #1
    Remélem nem fogják ezt is Battlestar Galacticásítani, amivel sikerüt kinyírni a StarGate-t is. Mondjuk szívesebben látnám ez utóbbi felfrissítését.