Szekeres Viktor

Előzetest kapott Magneto és Lara Croft romantikus filmje

Szép lesz a Fény az óceán felett adaptációja.

Michael Fassbender és Alicia Vikander lesz a két főszereplője a The Light Between Oceans című filmnek, mely Amerikában szeptember másodikán kerül bemutatásra a mozikban a Dreamworks és a Disney gondozásában. A filmet a Kék Valentint is jegyző Derek Cianfrance írta és rendezte, mégpedig M.L. Stedman regénye alapján, mely itthon is megjelent Fény az óceán felett címmel.


A regény hivatalos fülszövege a következő - feltételezhetően a film hű marad az írott alapanyaghoz: "A Janus-szikla egy sziget, messze kint az óceánon, ahová csak háromhavonta jön hajó. Két ember lakja: Tom és a felesége, Isabel. A férfi négy keserves harctéri év után nyugalmat keres, a nő családi boldogságra, gyermekkacajra vágyik. Terveik azonban nem válnak valóra, az asszony újra és újra elvetél. Búskomorságában egész nap csak a parton bolyong, emlékei, vágyai fájdalmasan összegubancolódnak, amíg már nem eldönthető, mi a valóság és mi a fantázia világa. Egy nap gazdátlan csónak tűnik fel az óceán közepén, és a lélekvesztő felől Isabel egyre csak gyermeksírás hangját hallja…
Megrázó sorsokról, rossz döntésekről és az örök reményről szól M. L. Stedman első regénye, mely izgalmas és lírai olvasmányként rabul ejtheti az olvasók szívét.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • tibisan #10
  eddig olyan filmekben láttam , amiben semmi maradandót nem nyújtott ( az uncle embere superman és lone ranger rivalizálása miatt tetszett , a csaj nem sokat tett bele ; a 7. fiús szereplése meg semmit nem tett a filmhez , felejtős volt amit nyújtott --- és akkor elértünk oda hogy ezek már nem drámák vagy lassú filmek , amikben jó a csaj vita nélkül ).
  és miért ne kellene sziklán mászni , motorozni , ugrálni a filmben mint a valóságban? milyen film lenne akkor már az ha nem lenne hihető az egész ?, ez az egész lényege , nem pl az hogy miről fog szólni a film.. ha storyt köré akarták volna tenni a filmet eleve olyan színésznőt kellett volna keresni akivel hosszú távra lehet tervezni, mert sikeres és el lehet adnia vele a filmet (Margot Robbie) , vagy fiatal , és esetleges folytatásokkal valami újat lehet majd kihozni a filmből és a színésznőből (Chloë Grace Moretz).
  Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.18. 16:25:02
 • Dynamic #9
  Azt ugye tudod, hogy igazából nem kell szikláról sziklára ugrálni. Amúgy marhára nem értem a sírást. A külsejével semmi gond nincs, még egy kis maszkulin vonást is vélek benne felfedezni. De egyébként láttad már lőni vagy akciózni és nem győzött meg? Vagy miből gondolod, hogy nem lesz jó a szerepre? Csak azért mert eddig olyan filmeket láttál tőle, amiben más jellegű volt a szerepe? Ez olyan, mint amikor mindenki Vin Dieselt vagy Stathamet akarta Hitmannek, csak mert ELEVE kopaszok és akciófilmekben játszottak. Mintha nem lehetne lenyírni bárki haját...
  Nem az a cél, hogy egy pont olyan nőt találjanak, mint aki a játékban volt (meg eleve melyik Lara verziót vesszük viszonyítási pontnak ) és, hogy lehetőleg legyenek a múltjában férfias akció szerepek, csak hogy hihetőbb legyen. Ez a csaj egy színész. Az a dolga, hogy eljátsszon egy szerepet, a stábnak meg az, hogy megfelelően összerakják. Ha megvan a tehetség, akkor lehet akár kegyetlen sorozatgyilkos vagy félénk kisegér.
 • Zombee #8
  Én most is azt hittem, hogy Angelina Jolie-val forgat Patrick Stewart, ők azért jobban a köztudatban vannak ezekkel a szerepekkel. Jó, Fassbenderre tényleg gondoltam, de ez a csaj még nem Lara Croft. Majd ha elkezdik forgatni.
 • akyyy #7
  nevét meglátom már eleve egy androidra vizionálok az alienből
 • tibisan #6

  Lorenza Izzo hehet jobb lett volna a szerepre

  Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.16. 12:23:10
 • tibisan #5
  jó kép ..csak az egyik melle lejjebb van mint a másik ?
  Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.16. 12:16:12
 • kalapos01 #4
 • R0n1n #3
  Az új Tomb Raider játékokban egy egészen hasonló fazonú lányként ábrázolják Lara Croftot, szerintem tökéletes választás, de mindenképpen fényévekkel jobbnak tartom a szilikon testű, faarcú Angelina Julinál, na azon nekem is forgott a gyomrom. :<
 • dzsagon #2
  Faszbendert Magnetoval azonosítani elég nagy faszság.
 • tibisan #1
  érzelmes film lesz , jól megválasztott színészekkel ..
  de ezt a tomb raideres rémálmot ezzel a csajjal nem akarja sehogy bevenni a gyomrom , míg nem látok trailert a filmből engem nem fognak meggyőzni róla hogy jó döntés volt neki adni a szerepet... ég-és föld.
  az unclében jól elbohóckodott , de rövidnadrágban szikláról sziklára vagy vízbe ugrálni , rosszfiúkat elverni pisztollyal a kézben na oda azért kell a kondi hogy egy lara croftot eljátsszon valaki , a nőies vonalakról nem is beszélve
  Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.15. 23:25:44