Szekeres Viktor

Még nagyobb bajban a Godzilla 2

Elveszítette rendezőjét a Godzilla 2.

Erre mondják, hogy sok hűhó semmiért? A Warner stúdió azért nem kezdett bele rögtön a Godzilla folytatásának forgatásába, mert Gareth Edwardsot, az első rész rendezőjét lenyúlta a Disney a Zsivány Egyes elkészítésére, így elhalasztották a produkciót, míg a rendező fel nem szabadul. Azonban most kiderült, hogy Edwards nem tér vissza Godzillát dirigálni, inkább valami kisebb filmmel folytatná, így a felek kölcsönös tiszteletüknek hangot adva elváltak egymástól.

Nyilván ezzel a hírrel áll az is kapcsolatban, hogy a Legendary Pictures és a Warner Bros. a minap bejelentette, hogy nem tartják a viszonylag régen belőtt 2018. június 8-i premierdátumot a Godzilla 2 esetében, a film csak 2019. március 22-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Ezt pedig 2020-ban, május 29-én fogja követni a Godzilla vs Kong. Azonban már akkor is jeleztük, hogy a Godzillás univerzum rajongóinak sem kell elkámpicsorodnia, hiszen 2017. március 10-én Jordan Vogt-Roberts rendezésében megérkezik a Kong: Skull Island, 2018-ban pedig, igaz más univerzumban, de a Tűzgyűrű 2-ben lesznek óriásszörnyek.

A Godzilla egyébként pár éve Amerikában 200 millió dollár bevételt termelt, Amerikán kívül pedig 328 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #2
    Ahelyett, hogy inkább a 1998-as Godzillát folyatnák :D Annak még hangulata is volt...
  • tibisan #1
    ha sw filmhez nem is szempont ( úgyis lesz elég fanboy aki megnézze azt premierkor) , godzilla filmmel illő nem elbukni még egyszer a rendező miatt